Életmód / Ezotéria

Szűz jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Szűz jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is.

De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan?

Magaslat: kiválóan kezelik a pénzt

A legtöbb Szűz jegyű férfi sokszor túlságosan is takarékos, ezzel együtt kiválóan kezelik a pénzt. Mindig kitartóak és precízek, ha a munkájukról van szó, és ennek köszönhetően jól is keresnek – a begyűjtött forintokat pedig remekül képesek beosztani.

A Szűz férfi szereti bebizonyítani hatékonyságát, így nem rest akár másodállást vállalni a cél érdekében.

Ez mindenképpen előnyös a hosszú távú kapcsolatok felépítése és a tervezgetés során, bár azt meg kell említeni, hogy sok Szűz csak nagyon-nagyon nehezen nyúl hozzá a félretett tartalékokhoz.

Magaslat: erkölcsös és becsületes

Nem sok olyan férfi akad manapság, aki alapjaiban véve annyira erkölcsös hozzáállású lenne, mint amilyen a Szűz. Számára az alaptermészet része ez a két tulajdonság, és ha komoly párkapcsolatról van szó, nem is tudja megkérdőjelezni a hűség fontosságát.

Ugyanezeket a környezetén, főleg a szerelmén is kőkeményen bevasalja, egy Szűz mellett esélyt sem lehet adni a gyanúra, mert ezzel nyomban keresztet is lehet vetni a párkapcsolatra. Erre szerencsére ritkán kerül sor, hiszen a Szűz férfiakhoz eleve csak olyan nők kerülhetnek közel, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. 

Magaslat: intellektuálisan izgalmas

A Szűz jegyű férfiak egészen más szinten tartogatnak izgalmakat, mint ahogy azt egy átlagos kapcsolatban megszokhattuk.

Ők nagyon gyakran intellektuális kihívások elé állítják a partnereiket, miközben folyton elemeznek és figyelnek.

Ez sokak számára zavaró lehet, ezért ez a tulajdonság akár a nehézségek közé is kerülhetett volna, azonban rengeteg nő szeretne minél előbb, szellemileg is kapcsolódni a partneréhez. Nos, erre a Szűz jegyű férfiak tökéletesek! Nagyon racionálisan, logikusan gondolkoznak, általában mindent jó előre lejátszanak fejben, így velük kifejezetten könnyű értelmi szinten kapcsolódni – könnyebb is, mint érzelmileg.

Kép: iuricazac/depositphotos.com

Nehézség: pedáns és kicsinyes lehet

A legtöbb szűz igazi szőrszálhasogató, ami miatt kifejezetten imádják őket a munkaadók – a partnerek már kevésbé. Nagyon fejlett a kritikai érzékük, azonnal megérzik, ha valamibe beleszólhatnak, ellenben azt egyenesen zokon veszik, ha őket éri a minősítés. A Szűzzel folytatott viszony során szinte az összes nehézség abból származik, hogy pedáns szemléletüket megpróbálják ráhúzni a világra és ezzel együtt a párkapcsolatukra is.

Nehézség: gátlásos

A Szűz férfiakhoz talán a legnehezebb közel kerülni minden jegy közül, aminek alaptermészetükhöz tartozó gátlásosságuk az oka. Ez a nehézség sajnos hosszútávon is kitart, ugyanis a párkapcsolatban sem oldódnak fel egykönnyen sőt, sokaknak egyáltalán nem is sikerül.

Gyakran érzelmileg teljesen bezárkóznak és elutasítóvá válnak, a partnerük pedig nagyon sokszor sötétben tapogatózva keresi a megoldást – amihez a Szűz férfi nem igazán segíti hozzá.

Nehézség: nem hajlandó újítani

A Szűz jegyű férfiak, mire odáig jutnak az életükben, hogy komoly párkapcsolatot szeretnének, általában már megrögzött rutinokat alakítanak ki a mindennapjaikban. Ezzel persze mindenki így van, de míg a többség tud és akar is ezeken a szokásokon változtatni, addig a Szüzek görcsösen ragaszkodnak hozzájuk.

Ez a nehézség alapjaiban gátolja a kapcsolat épülését és a későbbiek során a fejlődését, ráadásul a továbblépést is ellehetetleníti. Már csak azért is, mert a Szüzek a legtöbbször magától értődőnek veszik, hogy hozzájuk alkalmazkodnak, nem pedig ők idomulnak másokhoz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást