Szűz jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Szűz jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Címlap / Életmód / Ezotéria / Szűz jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is.

De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan?

Magaslat: kiválóan kezelik a pénzt

A legtöbb Szűz jegyű férfi sokszor túlságosan is takarékos, ezzel együtt kiválóan kezelik a pénzt. Mindig kitartóak és precízek, ha a munkájukról van szó, és ennek köszönhetően jól is keresnek – a begyűjtött forintokat pedig remekül képesek beosztani.

A Szűz férfi szereti bebizonyítani hatékonyságát, így nem rest akár másodállást vállalni a cél érdekében.

Ez mindenképpen előnyös a hosszú távú kapcsolatok felépítése és a tervezgetés során, bár azt meg kell említeni, hogy sok Szűz csak nagyon-nagyon nehezen nyúl hozzá a félretett tartalékokhoz.

Magaslat: erkölcsös és becsületes

Nem sok olyan férfi akad manapság, aki alapjaiban véve annyira erkölcsös hozzáállású lenne, mint amilyen a Szűz. Számára az alaptermészet része ez a két tulajdonság, és ha komoly párkapcsolatról van szó, nem is tudja megkérdőjelezni a hűség fontosságát.

Ugyanezeket a környezetén, főleg a szerelmén is kőkeményen bevasalja, egy Szűz mellett esélyt sem lehet adni a gyanúra, mert ezzel nyomban keresztet is lehet vetni a párkapcsolatra. Erre szerencsére ritkán kerül sor, hiszen a Szűz férfiakhoz eleve csak olyan nők kerülhetnek közel, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. 

Magaslat: intellektuálisan izgalmas

A Szűz jegyű férfiak egészen más szinten tartogatnak izgalmakat, mint ahogy azt egy átlagos kapcsolatban megszokhattuk.

Ők nagyon gyakran intellektuális kihívások elé állítják a partnereiket, miközben folyton elemeznek és figyelnek.

Ez sokak számára zavaró lehet, ezért ez a tulajdonság akár a nehézségek közé is kerülhetett volna, azonban rengeteg nő szeretne minél előbb, szellemileg is kapcsolódni a partneréhez. Nos, erre a Szűz jegyű férfiak tökéletesek! Nagyon racionálisan, logikusan gondolkoznak, általában mindent jó előre lejátszanak fejben, így velük kifejezetten könnyű értelmi szinten kapcsolódni – könnyebb is, mint érzelmileg.

Kép: iuricazac/depositphotos.com

Nehézség: pedáns és kicsinyes lehet

A legtöbb szűz igazi szőrszálhasogató, ami miatt kifejezetten imádják őket a munkaadók – a partnerek már kevésbé. Nagyon fejlett a kritikai érzékük, azonnal megérzik, ha valamibe beleszólhatnak, ellenben azt egyenesen zokon veszik, ha őket éri a minősítés. A Szűzzel folytatott viszony során szinte az összes nehézség abból származik, hogy pedáns szemléletüket megpróbálják ráhúzni a világra és ezzel együtt a párkapcsolatukra is.

Nehézség: gátlásos

A Szűz férfiakhoz talán a legnehezebb közel kerülni minden jegy közül, aminek alaptermészetükhöz tartozó gátlásosságuk az oka. Ez a nehézség sajnos hosszútávon is kitart, ugyanis a párkapcsolatban sem oldódnak fel egykönnyen sőt, sokaknak egyáltalán nem is sikerül.

Gyakran érzelmileg teljesen bezárkóznak és elutasítóvá válnak, a partnerük pedig nagyon sokszor sötétben tapogatózva keresi a megoldást – amihez a Szűz férfi nem igazán segíti hozzá.

Nehézség: nem hajlandó újítani

A Szűz jegyű férfiak, mire odáig jutnak az életükben, hogy komoly párkapcsolatot szeretnének, általában már megrögzött rutinokat alakítanak ki a mindennapjaikban. Ezzel persze mindenki így van, de míg a többség tud és akar is ezeken a szokásokon változtatni, addig a Szüzek görcsösen ragaszkodnak hozzájuk.

Ez a nehézség alapjaiban gátolja a kapcsolat épülését és a későbbiek során a fejlődését, ráadásul a továbblépést is ellehetetleníti. Már csak azért is, mert a Szüzek a legtöbbször magától értődőnek veszik, hogy hozzájuk alkalmazkodnak, nem pedig ők idomulnak másokhoz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást