A Szűz jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Szűz jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Szűz jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Szűz horoszkóp Kos aszcendens

Nem takar könnyű párosítást a Kos aszcendens és a Szűz zodiákus, ugyanis utóbbi túlságosan is vissza tudja húzni a tenni akaró, mindig szenvedélyes Kost.

Bár jól is elsülhet ez a párosítás, általában jellemző, hogy negatív irányba dől a mérleg. A túlzott precizitásod gyakran fékezi a tényleges tetteidet, miközben az alkotói vágyad valójában hatalmas. Nehezebben jutsz dűlőre az emberekkel, inkább két lépés távolságot tartasz tőlük, és a konfrontálódás sem megy olyan könnyen, mint egy átlagos Kos számára.

Jobban szereted, ha inkább önállóan dolgozhatsz, tevékenykedhetsz és nem is vagy annyira nyitott, kezdeményező típus, inkább kivársz, minthogy a dolgok elébe menj.

Szűz horoszkóp Bika aszcendens

A Bika aszcendensnek jó adag precízséget ad a Szűz zodiákus, és kicsit jobban visszafogja, szelídebbé, nyugodtabbá teszi az alaptermészetét. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, békés lehet a természeted, cserébe nem fogsz annyira dúskálni az önbizalomban, hajlamosabb leszel gyakrabban megkérdőjelezni saját képességeidet.

A Bika aszcendensed is remekül ellensúlyozza a Szűz hátrányos tulajdonságait: nyitottabb leszel az érzelmekre, nem esik nehezedre párkapcsolatot kialakítani és kevésbé sűrűn hagyatkozol a különféle kilengésekre.

Több időt fordítasz a karrieredre és minden esély megvan rá, hogy remekül állj anyagilag.

Szűz horoszkóp Ikrek aszcendens

Sokszor dúlnak benned benső konfliktusok, aminek az oka az, hogy az Ikrek aszcendens és a Szűz zodiákus két merőben eltérő jegy. Míg a zodiákusodnak megfelelően nehezedre esik a kitartás, a precizitás és sokszor nem vagy annyira gyakorlatias, mint amennyire elméletben érted a dolgokat, addig a horoszkópod éppen ezekben a hiányosságokban jeleskedik.

Ez persze elsülhet jól is, és kaphatsz egy kiegyensúlyozott alapszemélyiséget, de sokszor érezheted azt, hogy állandóan kontrollálnod kell magadat, márpedig ez az aszcendensedet nagyon feszélyezi.

Szűz horoszkóp Rák aszcendens

Meglehetősen érzelmes, érzékeny nő vagy, ám jó adag gátlásossággal is megáldott a sors. Mindenki számára megközelíthetetlennek tűnsz, és ebben van is igazság, ám pontosan ez a diszkrét távolságtartás az, ami felkelti a férfiak érdeklődését.

Sokan meghódítanának, és ennek a Rák aszcendensed nagyon örül, hiszen ez az oldalad szeretne boldog és kiegyensúlyozott családot. A horoszkópod viszont mindig arra bátorít, hogy lépj vissza kettőt, mert nagy a sérülésveszély.

Könnyű téged felmérgesíteni, a problémáidat viszont nem kommunikálod könnyedén, ellenben rendszerető, precíz vagy, és mindig magas mércét állítasz saját magad elé.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást