Szuper, nyomtatható idézetek anyák napjára, amik könnyet csalnak mindenki szemébe

Szuper, nyomtatható idézetek anyák napjára, amik könnyet csalnak mindenki szemébe

Címlap / Életmód / Család / Szuper, nyomtatható idézetek anyák napjára, amik könnyet csalnak mindenki szemébe

Vészesen közeleg az anyák napja, aminek elmaradhatatlan részét képezik a megható versek, idézetek, melyek anyukákról, nagymamákról szólnak. Bár lehet, hogy az idei ünnep nem a megszokott módon zajlik majd – nem lesz óvodai, iskolai ünnepség, sem látogatás a nagyinál, mégis, érdemes róla megemlékezni, pontosan a mostani helyzet miatt, hiszen ebben az időszakban van a legnagyobb szükség a boldog pillanatokra.

Világosan emlékszem arra, mennyit kellett gyakorolni az anyák napi mondókát és dalokat, és mennyire büszkén mondtam anyának és mamáéknak, amikor eljött az ideje. Most, majdnem 30 éves fejjel is hasonló érzelmek munkálkodnak bennem, viszont már nyilvánvalóan jobban értem, miről szól ez az ünnep, mit köszönhetek anyukámnak, nagymamáimnak. Bár nekem még nincs gyerekem, a családomon belül én is láttam, mennyi érzelmet elő tud hozni egy-egy jól megfogalmazott rím, egy kedves dalocska, vagy mondóka. Ráadásul most szuper ajándék is válhat ezekből, hiszen lehet, hogy személyesen nem tudjuk felköszönteni a szülőket, nagyszülőket, de egy kedves képeslappal vagy akár videóban átadott szavalással szebbé tehetjük a napjukat.

A következő idézetek között találni olyanokat, amik inkább felnőtt fejjel nyernek értelmet, de aranyosak is, amiket akár a kisebbek is megtanulhatnak. 

Válogass a képek közül, amiket aztán ki is nyomtathatsz és odaadhatsz, vagy elküldhetsz a szeretteidnek. Hiszen attól, hogy nem lehetünk most együtt, még gondolunk a másikra és emiatt lehet még meghatóbb idén az anyák napja, mint amilyen eddig volt. Zsepiket elő! 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást