Eláruljuk, miért választasz folyamatosan rosszul a szerelemben

Eláruljuk, miért választasz folyamatosan rosszul a szerelemben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Eláruljuk, miért választasz folyamatosan rosszul a szerelemben

Hétfő

A hétfőn születettek igazi anyatípusok, akik mindent megtesznek azért, hogy a tévútra tért lelkeket megmentsék. Ez nagyon becsülendő és nemes tulajdonság, azonban azt eredményezheti, hogy benne ragadsz egy olyan kapcsolatban, ahol csak te cipeled a válladon a terheket, a másik pedig kényelmesen figyeli, ahogy mindent megoldasz helyette.

A gond csak az, hogy mivel egy érett, felnőtt kapcsoltra vágysz, előtt-utóbb eleged lesz abból, hogy nem vagytok azonos szinten, a jó szíved azonban jó eséllyel újra megesik majd egy szerencsétlenen. Légy óvatos, és persze segíts, ha kérik, de ne vállald magadra, hogy megoldod egy másik felnőtt ember problémáit.

Kedd

A kedden születettek alapvető problémája a szerelmi életben, hogy keveset gondolnak magukról, és nem hiszik el, hogy jobbat is találhatnának a jelenlegi párjuknál, aki ugyan nem teszi őket boldoggá, de mégis jobb, mint a semmi. Szerénységük gyakran már önbizalomhiányba csap át, és egy olyan férfi mellett kötnek ki, aki érzelmi, egzisztenciális és érettség tekintetben is jóval alattuk van.

Ez ugyan folyamatosan elégedetlenné teszi őket, mégis csak nehezen ismerik fel, hogy a probléma forrása az, hogy ennél minőségibb kapcsolatra lenne szükségük, amit meg is kaphatnának.

Szerda

A szerdán születettek sajnos túl sokat foglalkoznak a külsőségekkel, és a természetbeni hiányosságokat hajlamosak megbocsájtani egy szép mosoly, egy igéző tekintet vagy szexi, kockás hasért cserébe. Mindent azért persze ők sem nyelnek le, és hosszú távon a csinos pofi nem elégíti ki az érzelmi szükségleteiket, de mivel szépérzéküket csak nehezen zabolázzák meg, jó eséllyel választanak következőnek is egy helyes pasit ahelyett, aki érzelmileg kielégítené őket.

Csütörtök

A csütörtökön születettek egyszerűen nem tudnak nemet mondani a rossz fiúknak, és bár lehet, hogy már megállapodáson, családalapításon, de legalábbis egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolaton gondolkodnak, mégis vonzza őket a veszély, és a kedves, udvarias srác helyett az őrült rockzenészt választják, aki 30 fölött sem akarja abbahagyni az éjszakázást és továbbra sincs rendes jövedelme – arról pedig álmodni sem lehet, hogy melletted legyen, amikor igazán szükséged lenne rá.

A boldog kapcsolathoz meg kell találnod az izgalmakat egy olyan fiúban is, akitől az anyukád nem kapna szívinfarktust.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást