Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? Ez az a foglalkozás, amivel a legtöbb pénzt keresheted

Melyik napon születtél? Ez az a foglalkozás, amivel a legtöbb pénzt keresheted

Hétfő

Ha hétfőn születtél, igazi újító vagy, aki számára nincs lehetetlen, nem tudnak az akadályok megállítani, és nem is ijedsz meg a kihívásoktól, hanem rögtön azt keresed, hogyan tudnál keresztüljutni rajtuk.

Emiatt komoly sikerek várnak rád a nem hagyományos gondolkodást, komoly problémamegoldó készséget kívánó pályákon.

Akár producerként, rendezvényszervezőként, menedzserként is rendkívül jó lehetsz, és kivételes rátermettségedet anyagilag is kamatoztathatod.

Kedd

Ha keddi napon születtél, egyszerre vagy igazi kreatív gondolkodó és racionális szemléletű tervező is.

Kiváló a művészi érzéked, ugyanakkor jól bánsz a pénzzel is, felismered a lehetőségeket, tartod a határidőket, ügyesen szervezel, menedzselsz másokat.

Éppen ezért a művészeti területen, de inkább szervezőként van esélyed a legjobban kiteljesedni és a legsikeresebbé válni.

Akár művészeti menedzserként, akár egy galéria tulajdonosaként vagy egy művészeti közösség gazdasági vezetőjeként is sikeres lehetsz.

Szerda

Ha szerdán születtél, jó érzéked van a számokhoz, a pénzhez, az összefüggések meglátásához.

Mivel egyszerre vagy jó az analitikus gondolkodásban és a nagyobb összefüggések észrevételében, ezért komoly sikereket érhetsz el a pénzügyek terén, akár közgazdászként, akár a banki szférában vagy a tőzsdén mozogva is.

Jól fizető szakmát szerezhetsz, de a legkomolyabb pénzügyi sikereket a megkeresett pénzed forgatásával, okos befektetésekkel érheted el.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást