A januáriak kitartóak! A születési hónapod szerint ilyen vagy a szerelemben

A januáriak kitartóak! A születési hónapod szerint ilyen vagy a szerelemben

Címlap / Életmód / Ezotéria / A januáriak kitartóak! A születési hónapod szerint ilyen vagy a szerelemben

Január

Ezen hónap szülöttei nagyon szorgalmas emberek, akik keményen dolgoznak az életben, és nagyon erős véleménnyel rendelkeznek. Ez a határozottság és elkötelezettség a szerelmi életedre is kihatással van, hiszen ott is hasonlóan céltudatosan vágsz bele a közös életbe a pároddal.

Melletted nem lehet unatkozni, még annak ellenére sem, hogy általában mindent előre eltervezel, mert nem szereted a meglepetéseket.

Ha valakibe beleszeretsz, amellett a végsőkig kitartasz, mert hiszed, hogy egy kapcsolatot az első akadály láttán nem szabad otthagyni. Azonban néha elég makacs vagy, és nem mindig hallgatod meg a párod véleményét, amin némileg változtatnod kellene!

Február

A február hónap szülöttei igazán izgalmas és kalandos szerelmi élettel rendelkeznek.

Ha valaki meghódítja a szíved, előbújik szenvedélyes oldalad, aki nyitott minden újdonságra, és ennek a tüzes érzelemnek köszönhetően nem félsz kimondani azt, ami eszedbe jut.

Azonban van egy másik éned is, aki időnként megijed a kapcsolat súlyától, hajlamos eltávolodni a párjától, és ilyenkor nehezen fejezed ki azt, hogy mit érzel valójában. Utóbbin még fontos lenne dolgoznod, de szerencsére életed során szerzett tapasztalataid segíteni fognak ebben. Mivel kreatív, fantáziadús jellemed van, mindig támad egy klassz ötleted, amivel fel lehet dobni a kapcsolatotokat, ezért csak nagyon ritka, hogy unalmassá válna az életetek.

Március

Azok közé tartozol, akiknek mindig fontos volt az erőteljes kötelék egy kapcsolatban, hiszen rendkívül spirituális, mély érzelmű személyiség vagy.

Ha valakit megszeretsz, azzal legszívesebben minden idődet együtt töltenéd, és elhalmozod a gondoskodásoddal, ezáltal pedig olyan intim viszonyt teremtesz, amit csak nagyon kevesen élnek át.

Akárcsak a februárban születettek, te is kreatív jellem vagy, de velük ellentétben inkább csendesebb, introvertáltabb alkattal rendelkezel, ami miatt néha a gondolataidat hajlamos vagy megtartani magadnak. Annyi biztos, hogy melletted senki sem érezheti magát elhanyagolva!

Április

Imádsz a reflektorfényben állni, és ha valaki megtetszik neked, mindent elkövetsz, hogy megszerezd magadnak.

Elég vehemens, határozott alkat vagy, olyan személy, aki a hálószobában is mindig a maximumot nyújtja – ezért aztán a szexuális életetek elég vibráló.

Azt nehezen viseled, ha mások parancsolni próbálnak neked, emiatt a pároddal is sokat vitatkozol, mert olykor egyszerű tanácsokat is irányításként értelmezel. Szükséged van az izgalomra és a változatosságra ahhoz, hogy ne kezdj el unatkozni, de ha ebben partnerre találsz, akkor biztos, hogy a kapcsolatotok lángja nem múlik el még jó darabig!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást