5+1 sztárpár válás, ami mindenkit sokkolt

5+1 sztárpár válás, ami mindenkit sokkolt

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5+1 sztárpár válás, ami mindenkit sokkolt

1. Jenna Dewan és Channing Tatum 

A „Step up” forgatásán szeretett egymásba a táncosnőből színésznővé avanzsáló Jenna Dewan és mindenki Magic Mike-ja, a szívtipró Channing Tatum. 2009-ben házasodtak össze Malibuban és ha volt hollywoodi házasság, ami kívülről szilárdnak tűnt, akkor az övék az volt. Mindenkit meglepett, mikor bejelentették, hogy válnak, de azóta is jóban vannak és közösen nevelik hatéves kislányukat, Everyt. Jenna azóta jegyben jár új szerelmével, Channing pedig két év után nemrég szakított Jessei J énekesnővel. 

 

2. Jennifer Garner éa Ben Affleck 

Hollywood egyik álompárja szintén összetörte a mi szívünket is, mikor végleg búcsút intett egymásnak. 2005-ben keltek egybe, miután Jennifer kilépett egy rossz házasságból, Ben pedig felbontotta eljegyzését J.Lo-val. A pár végül egy kerek évtizedet töltött együtt és három gyerekük született. A váláshoz valószínűleg nagyban hozzájárult Ben alkoholizmusa, bár ő azóta boldognak tűnik Ana de Armas kubai színésznő oldalán, míg Jennifer állítólag Bradley Cooperrel randizgat. 

 

3. Gwen Stefani és Gavin Rossdale

Ez a zenei álompár is teljesen váratlanul szakított, miután megszületett a harmadik gyerekük. Mint kiderült, Gavin félrelépett a babysitterrel és Gwen egy egész lemezt szentelt annak, hogy feldolgozza a megcsalást.

2015-ben váltak el, azóta Gwen boldog a nála hat évvel fiatalabb country zenésszel, Blake Sheltonnal.

 

4. Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Hollywood üdvöskéje és a jóképű angol rocker szerelme 11 évig lángolt és két gyermeket eredményezett. A Coldplay énekese és a szőke színésznő szakítása váratlan volt, de Gwyneth azt mondta, mindenkinek jobb lesz így és nem válásnak, hanem „tudatos különválásnak” titulálta a szakítást. Szerinte ebben a kifejezésben benne van, hogy emberként még mindig szeretik egymást és azóta is jóban vannak.

 

5. Amber Heard és Johnny Depp

A 22 évnyi korkülönbség ellenére a két színész mindig boldognak tűnt a vörös szőnyegen, majd mindenkit sokkolt, mikor Amber besétált a rendőrségre egy kis monoklival és távolságtartási végzést kért férje ellen. Johnnyt egyből ejtette a Disney és nem szerepelhetett a Karib tenger kalózai következő részében, de ma már nem olyan egyértelmű a képlet. Depp ugyanis 50 millió dollárra perli Ambert rágalmazásért és azt állítja, nemhogy sosem emelt kezet feleségére, hanem éppen Amber volt az, aki végig bántalmazta ők verbálisan és fizikailag is.

 

+1. Angelina Jolie és Brad Pitt

A világ leghíresebb sztárpárja sokévnyi együttlét és hat gyerek után kötötte össze életét hivatalosan is 2014-ben, majd másfél év múlva mindenki megdöbbenésére Angie már be is adta a válókeresetet. A szakítás oka a hírek szerint Brad alkoholproblémája volt, amit ő később valamennyire el is ismert. A szívtipró lefogyott és láthatóan nem volt jó bőrben a válás után, a gyerekek láthatási jogaiért pedig a mai napig pereskednek, úgyhogy rájuk semmiképpen nem mondhatjuk, hogy barátsággal váltak el. A fél világ abban bízott, hogy Brad és Jennifer Aniston újra egymásra találnak, de a remény szertefoszlott, mikor Brad nemrég nyilvánosan mutatkozott új barátnőjével, egy 27 éves német modellel. 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást