A szódabikarbóna 7 frappáns felhasználási módja: ezekre nem is gondoltál

A szódabikarbóna 7 frappáns felhasználási módja: ezekre nem is gondoltál

Címlap / Otthon / Háztartás / A szódabikarbóna 7 frappáns felhasználási módja: ezekre nem is gondoltál

Fogfehérítő

Számos kereskedelmi forgalomban lévő fogkrém egyik fő hatóanyaga. Megteheted tehát, hogy alkalmanként fogkrém helyett egyszerűen szódabikarbónát szórsz a fogkefére.

Kúraszerű alkalmazás is lehetséges, és vannak, akik azt ajánlják, hogy vegyítsd egy kis hidrogén-peroxiddal az egyedülálló fehérítő hatásért. Vigyázz, mert hosszú távon roncsolhatja a zománcot!

Tisztítószer

Szeretnél olyan univerzális szert, amelyet a konyhában és a fürdőszobában is bármikor bevethetsz, ráadásul nem jár kellemetlen szaggal?

A szódabikarbóna olcsó és biztos alternatívát jelent. Néhány perc alatt gyakorlatilag bármilyen felületet tisztára sikálhatsz vele – még a sütőben lerakódott makacs szennyeződéstől is megszabadulhatsz!

Savlekötő

Alkalmanként gyomorégést tapasztalsz? A vízben oldott szódabikarbóna természetes savlekötő anyagként hamar enyhíti a kínjaidat.

Sokkal olcsóbb, mint a vény nélkül kapható gyógyszerek. De legyél résen, mert hosszú távon tüneti kezelés helyett a kiváltó okot kell megkeresned!

Bőrtisztító

A szódabikarbóna nemcsak a fogaidat és a konyhádat tartja tisztán, hanem akár a bőrödet is.

A méregdrága arctisztító termékeket nyugodtan lecserélheted szódabikarbónás és illóolajos oldatra, mely kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a környezeti szennyeződést és a sminknyomokat.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást