Kikapcsolódás / Szórakozás

Szilveszter otthon: 5 trükk, amivel idén is felejthetetlenül jó lesz

Szilveszter otthon: 5 trükk, amivel idén is felejthetetlenül jó lesz

Értékeljük együtt a 2020-as évet

Készítsünk egy közös családi albumot a 2020-as évről úgy, hogy az idei év jó oldalát probáljuk megfogni. Hiszen az már egyszer biztos, idén sokkal több időt töltöttünk a családunkkal, mint korábban bármikor! Nyomtassunk fényképeket és írjuk össze, melyek voltak az év legeslegjobb pillanatai, mi minden történt velünk. Kreatív, ötletes, sokat nevethetünk közben együtt és segít minket, hogy mindenben képesek legyünk meglátni a jó dolgokat. 

És ha ezt is kicsit extráznánk, szerezzünk egy üveget is, amiben a jövő év során is be tudjuk dobni a pozitív gondolatainkat, fel tudjuk jegyezni majd az élményeinket! 2022-ben így az új családi album mellett már kis üvegünk is lesz tele az év során történt jó dolgokkal.

 

 

Írjunk célokat 2021-re is

Ha a sima jegyzetfüzeten túl idén valami különlegesebbre vágyunk, jó program lehet az is, ha előveszünk egy A5-ös kartonlapot és azon vizualizáljuk a céljainkat, vágyainkat az elkövetkezendő egy évre. Keressünk régi újságokat, vágjunk ki belőle olyan képeket, amelyek megmutatják, mire vágyunk jövőre, kivághatunk akár pozitív gondolatokat, szavakat is az újságokból hozzá, majd mindezt ragasztgassuk rá a papírra. Plusz akár ceruzával is írjunk össze rajta minden olyan dolgot, amit szeretnénk elérni a következő pár évben. 

 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást