Párkapcsolat / Szerelem

„A tiltott gyümölcs a legédesebb”: szeretők őszinte vallomása

„A tiltott gyümölcs a legédesebb”: szeretők őszinte vallomása

Dóra, 36 éves

Több éve vagyok együtt egy nős férfival, akivel korábban párkapcsolatban éltem. Ő gyereket akart, én nem. Külön mentünk, neki családja lett, én pedig élveztem tovább a szabadságomat. Pár év múlva újra összejöttünk, és szeretőkként folytattuk tovább a viszonyunkat.

Neki megvan, amit mindig is akart: a család. Nekem az, amit mindig is akartam: a szabadságom. Ez így mindkettőnknek tökéletes. Járunk moziba, szinházba, kirándulni, hosszú hétvégézni. Mindketten csak a jót kapjuk egymásból. Nekem ennyi elég.”

Szofi, 25 éves

„Számomra nem minden fekete-fehér az életben, így a szeretői viszony sem. Könnyű úgy nyilatkozni, hogy még nem voltam a megcsalt feleség szerepében, de azt tudom, hogy vannak emberek, akiket egymásnak teremtett a sors, és ezt egy házasság sem tudja megakadályozni.

Van úgy, hogy rossz az időzítés és pont akkor találkozik a két fél, amikor az egyikük már kimondta a boldogító igent valaki másnak. De mindenki a boldogságot keresi az életben, és ez sokszor a házasság alatt talál rá bizonyos emberekre. Tudom, mert velünk is így történt.”

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást