Biztos, hogy szerelmes vagy? Érzések, amik tévútra visznek

Biztos, hogy szerelmes vagy? Érzések, amik tévútra visznek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Biztos, hogy szerelmes vagy? Érzések, amik tévútra visznek

Vajon mit érzel a másik iránt? Szereted? Vonzódsz hozzá? Esetleg szerelmes vagy belé? Mindenki tudni akarja a választ, de amikor tényleg ránk telepedik az a bizonyos rózsaszín köd, már szemernyi kétségünk sincs arról, miért bolondítja meg az embereket a szerelem. Azonban pontosan azért, mert ennyire összetett dologról beszélünk, tényleg könnyű más érzésekkel összekeverni a szerelmet. De mik vezetnek minket a legkönnyebben tévútra?

Szenvedély

Az egyik leggyakoribb érzés, ami rendszeresen tévútra csal minket a szerelmi életünket illetően, az a szenvedély. Rendkívül fontos része a vonzalom és a vele együtt járó, minőségi szexuális élet a párkapcsolatokban, de sajnos a szenvedély önmagában nem jelenti a szerelmet.

Összepasszolhatsz valakivel tökéletesen az ágyban a nélkül is, hogy akár egyetlen szót is váltottatok volna egymással. Sőt, az is lehet, hogy csodásan elbeszélgettek az élet nagy dolgairól, fantasztikus köztetek a szex, de párként képtelenek vagytok funkcionálni.

Ez már majdnem szerelem – azért is olyan fájdalmas – azonban néhány hónap és év alatt teljesen felőrli mindkettőtöket. Mindenesetre, kiváló alap lehet, ha remekül összeilletek az ágyban és erőteljesen vonzódtok egymáshoz, az ilyen kapcsolatokba tehát érdemes energiát és időt fektetni, hiszen akár szerelem is lehet belőlük.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást