Intő jelek, hogy sokkal több járna neked a hálószobában

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A legtöbb nő szexuális életében két hatalmas probléma szokott jelentkezni: az egyik, hogy nem elég önzőek az ágyban, a másik pedig, hogy könnyen engednek a külső nyomásnak (érkezzen az a partner, vagy a társadalom felől). Ideje, hogy észrevedd, sokkal több is járhat neked az ágyban!

Csak szex előtt odaadó Kép forrása: tumblr, birdasaurus

Ha tetszik, ha nem, a legtöbb férfi sajnos nem tesz „csak úgy” szívességet, általában némi hátsó szándék is lapul a kedvesség mögött. De ezzel nem feltétlenül van baj, úgyis tőled függ, milyen hálára számíthat…

Változik viszont a helyzet, ha nem csak ismerkedtek egymással, hanem már tartósan egy párt alkottok

Egész biztos, hogy sokkal több járna neked az ágyban, de még a kapcsolatodban is, ha a másik feled csak akkor hajlandó kedvesen és figyelmesen viselkedni veled, amikor biztosan tudja, hogy ágyba vihet. Egyébként pedig magasról tesz arra, hogyan érzel és milyen volt a napod…

Egyből leteper Kép forrása: stocksy.com

Nincs semmi gond a gyorsmenetekkel, vagy azokkal a heves egymásnak esésekkel, amikor pillanatok alatt a lényegre tértek, hiszen az ilyen együttlétek kifejezetten izgalmasak tudnak lenni, ráadásul megszínesítik a szexuális életeteket.

De ebből nem lehet rendszer és a gyors együttlétek nem lehetnek általánosak!

Ha azt veszed észre, hogy a barátod szinte szó nélkül és azonnal az ágyba irányít – és ott sem törődik veled annyira, amennyire kellene –, majd ezután ismét gyorsan elvonul, akkor bizony ideje a sarkadra állnod.

Sajnos nagyon komolyan tönkreteheti a kapcsolatotokat, ha csak az egyikőtök vágyai teljesülnek!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019