Szabályok, amiket be kell tartanod, ha összefekszel az exeddel

Kovács Andrea
Írta: ,
Szabályok, amiket be kell tartanod, ha összefekszel az exeddel

Kép forrása: Maud Chalard

A helyzet: volt egy kapcsolatod, ami bár tele volt problémákkal, a szex fantasztikusan működött. Te pedig most szingli vagy, és állítólag a volt pasid is. Akkor miért ne járhatnátok össze néha-néha egy kis kötöttségektől mentes szeretkezésre? Nos, a volt szerelmeddel szexelni sok-sok buktatót rejt magában, de ha tudatos vagy, és mindketten betartotok néhány szabályt, igenis működhet (és nem is rosszul)!

Vagyaim.hu Black Friday
Ne azonnal kezdj bele Kép forrása: tumblr, doutzenkass

Ha közös megegyezéssel váltatok el, és nem utáljátok egymást, akkor is el kell telnie pár hónapnak, mire készen álltok lelkileg arra, hogy újra intim közelségbe kerüljetek egymással.

Biztonságot nyújt egy olyan ember karjaiban lenni, akiben korábban megbíztál, de ha a lezáratlan érzelmek is bekavarnak, az semmi jóra nem vezet, ebben biztos lehetsz!

Tisztázd le magadban Kép forrása: sizz.hk

Amikor egy lány és egy fiú eldönti, hogy laza szexkapcsolatba kezd, még mind a két fél elfogadhatónak tartja a kötöttségek nélküli viszonyt. Aztán persze, ahogy lenni szokott, a lányok mégis megpróbálják komolyabbra fűzni a dolgot!

Hogy ezt elkerüld, tudatosítsd magadban, hogy ez miről szól, és ne hagyd, hogy az emlékek elvakítsanak.

Engedd, hogy az legyen ez az egész, ami: két felnőtt ember, akik ismerik egymás szexuális igényeit, jót szórakoznak együtt!

Ez nem is hangzik olyan rosszul, igaz?

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)