5+1 mondat, amit egy nő nem mondhat szeretkezés után

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5+1 mondat, amit egy nő nem mondhat szeretkezés után

Kép forrása: twicopy.org

Vannak kellemetlen pillanatok, amikor valami önkéntelenül is kicsúszik a szánkon. Még kínosabb, ha az intim együttlét utáni percekben történik mindez. Mit lehet ilyenkor tenni? A fejünkre húzni a takarót vagy alvást színlelni, esetleg meztelenül elrohanni? Egyik sem. A legjobb, ha gondolkodunk, mielőtt szóra nyitjuk az ajkainkat.

A legjobb tízben lenni nagyszerű élmény lehet, feltéve, ha nem szex után mondja ezt a partnerére egy nő. Ez a mondat két okból is tiltólistás.

Az egyik ok, hogy a férfiak kevesebbre tartják azokat a nőket, akik ágyában rendszeresen újabbnál újabb férfiak fordulnak meg.

Szeretik azt érezni, hogy, amit megszereztek, az csak az övék. Nem akarnak tudni arról, hogy ki járt már előttük azon a mezőn, amit most ők szeretnének felderíteni.

A másik pedig, hogy mi az, hogy csak a top 10-ben? Akkor már inkább top 3. De a legjobb, ha kihagyjuk ezt az egész rangsorolást.

„Na és hogy van anyukád?”

Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is imponál, ha érdeklődünk a családtagok hogyléte felől.

Szinte bármikor szívesen válaszolnak erre a kérdésre, ám az egyik madridi egyetem felmérése szerint a legkevésbé megfelelő idő erre a szex utáni másodpercek.

A kérdés hallatán sok férfiban valamiféle megmagyarázhatatlan bűntudat kezd kibontakozni, ösztönösen betakarják meztelen testrészeiket és zavarba jönnek.

Ennek okát még vizsgálják a szakértők.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!