Egyéjszakás kalandok? Vágylohasztó pillanatok, amikre nem is gondolnál

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

Amikor egyéjszakás kalandról ábrándozol, bizonyára te is mindent elsöprő, többszörös orgazmussal járó, vad órákra gondolsz egy fantasztikus testű idegennel. Pedig a valóság azt mutatja, hogy ez a forgatókönyv nem igazán jellemző, és sokszor jobb, ha az egyéjszakás kaland inkább vágyálom marad. Mutatjuk, miért!

Vannak, akik csalhatatlan megérzéssel rendelkeznek, és még sosem ábrándultak ki, ha arra hallgattak, amit a kémia súgott nekik.

Ám nem mindenki bír ilyen érzékeny ösztönökkel: ugyan sokan hiszik, hogy női megérzésük segít, valójában csak átadták magukat a férfiak jól bevált hódító dialógusainak és bókjainak.

Ilyenkor szintén kétséges a végkimenetel, mert mindezek ellenére is lehet fantasztikus az együttlét, de esélyesebb, hogy kiderül, még jobb lett volna várni kicsit, mert az ágyban mégsem passzolt minden úgy, ahogy elképzelted.

Ez persze később sem igazán szokott változni, ha az első alkalom nem sikerül igazán felemelően, akkor általában a továbbiak sem lesznek azok.

Azonban a randik, első csókok során már könnyebben el tudod dönteni, hogy érdemes-e folytatni a kapcsolatot, vagy sem.

Tisztelet a kivételnek (azoknak a mázlistáknak, akik igazán könnyen eljutnak a csúcsig), de a női átlagot tekintve, nem az a jellemző, hogy olyan gyorsan és egyszerűen jönne az orgazmus.

Főleg fiatalabb korban igaz, hogy hosszú percek kellenek az orgazmus eléréshez, és akkor is leggyakrabban orális szex során sikerül.

Nincs ezzel probléma! De a figyelmes törődés, feloldódás nem igazán húzható rá az egyéjszakás kalandokra. Ott sokkal inkább a heves vágy felszínre törése, és az események gyors egymásutánisága a jellemző.

Persze, ahogy írtuk, vannak kivételek, és az is igaz, hogy akadnak olyan nők, akik pont az idegenség miatti távolságtartás miatt jutnak el könnyebben a csúcsra.

Ugyanakkor – ha egyébként is nehezebben éred el az orgazmust – kis esély van rá, hogy egyéjszakás kaland alkalmával minden másként lesz majd.