Miért csaltam meg a partnerem? 10 nő vallomása

Miért csaltam meg a partnerem? 10 nő vallomása

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Miért csaltam meg a partnerem? 10 nő vallomása

A kutatások szerint több nő csalja meg a párját mint eddig valaha, hiszen a 90-es évek óta 40 százalékkal nőtt a félrelépő nők száma, míg a férfiaknál az arány változatlan. A fiatalabb generáció már nem úgy tekint a házasságra mint a szüleik, vagy pláne a nagyszüleik. Egyre több a poliamor, azaz többszerelmű kapcsolat és a nyitott házasság is, ráadásul a társ- és szexpartner kereső applikációknak köszönhetően egy új affér csak egy gombnyomásnyira van. Lehet, hogy a nők mégsem különböznek annyira a férfiaktól, mint gondolják? Íme tíz nő vallomása – név nélkül -, aki megcsalta partnerét.

Úgy éreztem, fuldoklom

Az akkori barátom teljesen elnyomott, a nap 24 órájában tudni akarta, hol vagyok, mit csinálok, egy perc nyugtom sem volt tőle. Folyamatosan féltékenykedett, teljesen ok nélkül, nagyon fárasztó és érzelmileg megterhelő volt ez. Végül úgy voltam vele, hogyha úgyis állandóan gyanúsítgat, akkor ennyi erővel meg is csalhatom és így is tettem.

Úgy éreztem, valaki végre figyel rám

Nem voltam boldog az akkori párommal, sosem figyelt rám, sosem bókolt, teljesen természetesnek vette a kapcsolatunkat és semmit nem tett bele. Szerettem, de úgy éreztem, mintha csak unalomból „tartana”. Az egyik munkatársam azonban mindig éreztette velem, hogy szép és szexi vagyok, és komolyan érdekelte, mi van velem… 

Szerelmes lettem

Egy hosszú kapcsolatban voltam, szóba került az esküvő is és boldog voltam, aztán becsapott a villám egy volt osztálytársam személyében, aki 10 év után egy osztálytalálkozón láttam újra. Fellángolt a szerelem, nem tudtunk mit kezdeni vele, pedig ő is kapcsolatban volt. Pár hónap titkolózás után mindketten színt vallottunk az akkori partnereinknek és azóta is együtt élünk. 

Alig szexeltünk

A volt pasim mindig fáradt volt és ugyan próbáltam megértő lenni, egy idő után már nem bírtam tovább. Szerettem és nem akartam elhagyni, de az intimitást másnál kellett keresnem. A mai napig lelkiismeret-furdalásom van, amiért megcsaltam. 

Ki akartam próbálni mással is

Nagyon fiatalon jöttem össze az egykori nagy szerelmemmel, akivel együtt terveztük leélni az életünket. Nekem ő volt az első és nyolc év együttlét után úgy éreztem, lehetne jobb a szex, vagy legalábbis lehetne „más”. Ő volt a legjobb barátom, a családom is szerette, ezért képtelen voltam szakítani vele, de elkezdtem kalandozni. Végül barátsággal váltunk el és a mai napig nem tudja, hogy megcsaltam. 

Magányos voltam

A férjem külföldön dolgozott és mikor hazalátogatott, akkor is több időt töltött a haverjaival és a családjával, mint velem. Évekig ment ez így és borzasztóan magányos voltam. Szörnyen éreztem magam, mikor félreléptem, de biztos vagyok benne, hogy neki is volt valakije, vagy mással „oldotta meg” a szükségleteit. 

A férjem mellett úgy éreztem, láthatatlan vagyok

A mézeshetek hamar elmúltak és helyet adtak a szürke hétköznapoknak. Pár év elteltével már alig szóltunk egymáshoz a férjemmel, olyan volt, mintha egy idegennel élnék együtt. Vettem neten egy bútort és szimpatikus volt a srác, egy órát beszélgettünk a kocsi mellett, miután bepakoltunk. A beszélgetést randik és együttlétek követték, úgy éreztem magam, mintha újra élnék. Nem vagyok jó színésznő, ezért a férjem hamar rájött a dologra és el is váltunk, ami jó döntés volt. 

Engedtem a csábításnak

Boldog kapcsolatban voltam, szerettük egymást a barátommal, de volt egy régi ismerősöm, akivel mindig kerülgettük egymást, de sosem volt köztünk semmi. Végül egy gyenge pillanatomban engedtem a csábításnak és egymásnak estünk. A szex csalódás volt és azóta is bánom az egészet.

Sosem mentünk szórakozni sehova

A pasim egész nap videojátékokkal játszott és mindig megsértődött, amikor ki akartam mozdulni. Szerettem volna elmenni vele moziba, kirándulni, bulizni, de ő mindig otthon ült. Végül egy céges csapatépítőn megismerkedtem egy sráccal, akivel egyből kiderült, hogy rengeteg közös van bennünk. Egy ideig titokban találkozgattunk, majd odaköltöztem hozzá és már két éve boldogok vagyunk. 

Unatkoztam

Az én félrelépésemnek nem volt sok köze a páromhoz. Jól megvoltunk, nem tudok rá semmi rosszat mondani, egyszerűen csak jól esett egy kis izgalom, egy kis változatosság.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást