Szerelem / Párkapcsolat

Így árulkodik a férfi testbeszéde arról, hogy hogyan viszonyul a nőhöz

Testbeszéd

Tetszel neki?

A férfi nem néz annak a nőnek a szemébe, nem érinti meg vagy nem kíváncsi a véleményére, aki után nem érdeklődik. Amikor beszélgetni kezd a nővel és néha a szemébe néz, megérinti a karját vagy a hátát, azt jelenti, hogy flörtöl vele. Ez az első  biztos jel, hogy tetszik neki az illető.

Első találkozás

A srácok viselkedését szerencsére elég könnyű megfejteni. Szóval ha először látod meg, és ő rád néz, felemeli a szemöldökét, mosolyog és nyitott testtartása van, akkor érdekled! Megkaptad a figyelmét, tehát indulhat a beszélgetés. Ha zavarba jön, vagy elkezdi igazítani magát, amikor rápillantasz, akkor hivatalosan is nyert ügyed van!  

Barátok vagy szerelmesek?

Ha egy férfi barátként tekint egy nőre, akkor úgy viselkedik vele, mint a kishugával, és nem mint potenciális szerelmével. Persze attól még lehet udvarias és előzékeny, hogy rád barátként tekint. Ha a jelenléted nem tartja őt vissza attól, hogy más nőket megnézzen vagy más nőről beszéljen neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy a barátot látja benned és nem a nőt.

Eljegyzés

A férfi, életének egyik legsebezhetőbb pillanatában testbeszédével rengeteg jelet küld. Ha a partnered szemedbe néz, amikor beszél, kihúzza magát, határozottan beszél, mi közben félig térden van, akkor valóban komoly és mély szándéka van. Ezzel szemben, ha a testtartása nem nyitott, közben izeg-mozog és a hangja is határozatlan, akkor ez azt jelenti, hogy fél az elutasítástól, vagy kétségbe esett, esetleg bizonytalan ebben az életre szóló döntésben.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW