5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban - Csak mi aggódjuk túl!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban - Csak mi aggódjuk túl!

Kép forrása: unsplash

Jóval több férfi ismerősöm, barátom akad, mint nő, és gyakran beszélgetünk velük különféle párkapcsolati kérdésekről. Ezekben gyakran kitértünk arra, hogy a nők mennyire túlaggódnak bizonyos dolgokat, és sokszor tényleg jóval többet stresszelnek a külsejük miatt, mint kellene. Aztán amikor egyszer itthon beszélgettünk és kiderült, a párom azt se tudja, mi a különbség a stria és a narancsbőr között, akkor rá kellett jönnöm: bizonyos külsőségeken tényleg csak mi izgulunk…

Néhány kiló felesleggel nemhogy nem foglalkoznak a férfiak: többségük egyenesen kötelezővé tenné a nők számára. Akivel eljutsz a hálószobáig, arról már eleve bátran feltételezheted, hogy vonzódik hozzád – általában nagyon is.

Innentől kezdve mindenféle gátlás, aggodalom félretehető lenne, de ehhez képest a legtöbb nő sajnos alaposan túlgondolja a súlyát.

Bátran hidd el, hogy az aktuális partneredet a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy éppen felszedtél egy keveset. Előtte jó alaposan megnézett a ruhádban és pontosan tudja, mire számíthat. És ez tetszik is neki!

A narancsbőr- és a striakérdést szintén csak mi fújjuk fel. Tény és való, hogy a reklámokon senki nem küszködik ezekkel a bőrproblémákkal, de a való életben elég szétnézni a strandon: szinte nincs olyan nő, vagy éppen férfi, aki megúszná az érintettséget.

Nyilván nem teljesen lényegtelen kérdés a mérték, de felesleges rágörcsölni néhány apró gödröcskére, vagy éppen friss striára, mert ezek annyira általánosak és mindenekelőtt jelentéktelenek a férfiaknak, hogy kár is szót emelni miattuk.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a bőrhibák a fentről érkező fények miatt, és állva sokkal feltűnőbbek, egy átlagos együttlét során nem is látszanak.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv