5 tökéletes randi program a pasik szerint – Egyetértesz?

Póta Szilvia
Írta: ,
5 tökéletes randi program a pasik szerint – Egyetértesz?

Míg mi, nők, a tökéletes randi hallatán naplementére, esetleg gyertyafényes vacsorára gondolunk, addig a férfiaknak gyakran teljesen más elképzeléseik vannak a romantika vagy a meghitt este fogalmát illetően. Egyesek az aktív szabadidős tevékenységeket kedvelik, mások legszívesebben otthon lazítanak, de olyan is akad, aki egészen extrém ötletekkel rukkol elő, ha közös programról van szó. Utánajártunk, hogyan is néz ki egy jól sikerült randi a pasik szerint!

Közös főzőcskézés Kép forrása: oncewed.com

Egyesek úgy tartják, hogy a közösen főzött ételek gyakran sokkal ízletesebbek, mint amiket egyedül készítünk.

Ilyenkor alkalmunk nyílik a beszélgetésre, ismerkedésre is, lehet közben borozgatni, nevetni, zenét hallgatni. A közös főzés nagyon szórakoztató lehet, főleg akkor, ha mindketten amatőrök vagyunk benne! Ez sokkal kellemesebb lehet, mint egy flancos étterembe menni. Ilyenkor olyan ételt készítünk, amilyet csak szeretnénk, majd a kész vacsorát ugyanúgy gyertyafény mellett fogyaszthatjuk el.” – Gergő (27), újságíró.

Focimeccs és sör Kép forrása: tumblr, wickedwanting

Alapból nagy focirajongó vagyok, szívesen járok ki meccsekre, ha pedig a barátnőm is partner ebben, akkor az a legtökéletesebb párosítás! Számomra rendkívül fontos, hogy a párommal legyen közös érdeklődési körünk, vagy közös hobbink. Ilyenkor együtt szurkolhatunk, a meccs után pedig kivesézhetjük a látottakat egy ital társaságában.

Egy ehhez hasonló programba akár a barátokat is be lehet vonni, így megismerhetjük egymás társaságát, közös élményeket szerezhetünk!” – Áron (27), informatikus.

 

 

 

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján