Hol ismerkedhetünk normális férfiakkal? – Tippek társkereséshez

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Hol ismerkedhetünk normális férfiakkal? – Tippek társkereséshez

Egy bizonyos kor után egyre nehezebb normális férfiakkal ismerkedni. Mi segítünk ötletelgetni, hogy hol találkozhatsz az Igazival!

Munkahely

Az egyik legkézenfekvőbb ismerkedési helyszín az a munkahely, bár vannak, akik eleve elutasítják, akár önszántukból, akár az előírások miatt.

Pedig olykor igazán harmonikus kapcsolatok születhetnek ott, köszönhetően a hasonló problémáknak, a közös érdeklődési körnek, valamint a közelségnek.

Bár egyesek szerint épp, hogy ezek rondítanak bele a viszonyba, de ha két olyan habitusú ember találkozik össze, akkor ezek nem jelenthetnek komolyabb problémát.

Koncerten

A nyár a fesztiválok ideje, így számtalan koncert várja a szórakozni vágyókat. A zenei ízlés sok mindent elárul a másikról, és egyből meg is lenne a közös téma a közelünkben csápoló helyes pasival/nővel.

Egyszerűen csak menj oda a kiszemeltedhez rövidke szemezgetés után, és mondj neki valamit a fellépőről, vagy kérdezz tőle valamit! Légy laza és barátságos, ha te is bejössz neki, akkor biztosan kapni fog az alkalmon, hogy a koncert után meghívjon egy italra és hosszabb beszélgetésbe elegyedjetek.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra