Hol ismerkedhetünk normális férfiakkal? – Tippek társkereséshez

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Hol ismerkedhetünk normális férfiakkal? – Tippek társkereséshez

Egy bizonyos kor után egyre nehezebb normális férfiakkal ismerkedni. Mi segítünk ötletelgetni, hogy hol találkozhatsz az Igazival!

Munkahely

Az egyik legkézenfekvőbb ismerkedési helyszín az a munkahely, bár vannak, akik eleve elutasítják, akár önszántukból, akár az előírások miatt.

Pedig olykor igazán harmonikus kapcsolatok születhetnek ott, köszönhetően a hasonló problémáknak, a közös érdeklődési körnek, valamint a közelségnek.

Bár egyesek szerint épp, hogy ezek rondítanak bele a viszonyba, de ha két olyan habitusú ember találkozik össze, akkor ezek nem jelenthetnek komolyabb problémát.

Koncerten

A nyár a fesztiválok ideje, így számtalan koncert várja a szórakozni vágyókat. A zenei ízlés sok mindent elárul a másikról, és egyből meg is lenne a közös téma a közelünkben csápoló helyes pasival/nővel.

Egyszerűen csak menj oda a kiszemeltedhez rövidke szemezgetés után, és mondj neki valamit a fellépőről, vagy kérdezz tőle valamit! Légy laza és barátságos, ha te is bejössz neki, akkor biztosan kapni fog az alkalmon, hogy a koncert után meghívjon egy italra és hosszabb beszélgetésbe elegyedjetek.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!