Tinder-tender – tippek, hogyan keress társat a neten

Serestyén Sára
Írta: ,

A technika fejlődésével a 21. század társkeresési szokásai teljesen átalakultak, amivel nincs is baj, hiszen a mai rohanó világban elég ritka, hogy álmaink férfija csak úgy bekopogtasson az ajtón – kivéve persze, ha a nagy ő egy kéményseprő vagy a gázóra-leolvasó. Mi most összegyűjtöttük neked, mi a tökéletes pasifogó profil titka az egyik legnépszerűbb randi appon, a Tinderen.

A megfelelő galéria kulcsfontosságú

Tetszik vagy sem, a férfiak első körben a látványra mennek, így az, hogy milyen képeket teszel fel magadról a profilodban, sorsdöntő.

Kerüld a szelfiket, de ha teszel is fel magadról, akkor egynél állj meg.

Ne tölts fel továbbá túl szexi képet sem – fürdőruhásat vagy akár fehérneműben pózolóst, mert ezekkel a képekkel maximum az egyéjszakás kalandokat kereső férfiakat fogod bevonzani.

A feltöltött képeken legyél természetes, mosolygós, és rakj fel olyat is, amin valamilyen rád jellemző tevékenységet végzel, esetleg a hobbidnak hódolsz. Ezekkel a képekkel nem csak téged ismerhetnek meg jobban a pasik, de a hasonló érdeklődésű emberek is nagyobb eséllyel találnak majd meg.

Tegyél fel pár olyan képet is, ahol a barátaiddal vagy. 3-4 embernél több ne legyen a képen, legyen egyértelmű, hogy te melyik vagy, illetve 2-3 csoportos kép bőven elegendő.

Írj magadról pár sort

Igen, sajnos ott nem áll meg a történet, hogy felregisztrálsz egy társkeresőre és felraksz magadról pár tökéletes képet. Ha komoly érdeklődőkkel szeretnél megismerkedni, akkor ajánlott megadnod magadról egy rövid leírást is.

Nem azt mondjuk, hogy írj magadról egy regényt, hiszen nem véletlen az az 500 karakteres limit.

Írj a hobbidról vagy valami rád jellemző dologról, esetleg add meg a kedvenc idézetedet – de szinte bármi jól jöhet, ami beindítja a beszélgetést.

A lényeg, hogy legyél frappáns, egyedi és tömör.