3 szuper szingli, aki köszöni szépen, de egyedül is jól elvan

Schuster Borka
Írta: ,
3 szuper szingli, aki köszöni szépen, de egyedül is jól elvan

Kép forrása: pexels.com

Szép dolog a szerelem, de tényleg ott kezdődik az élet, hogy az ember megtalálja a „másik felét”? Vagy lehet egésznek lenni egyedül is? Három egyedülálló nővel beszélgettünk, akik nem érzik úgy, hogy sajnálkozniuk kellene, amiért egyszemélyes kávéfőző áll a konyhájukban.

Zsuzsi 30 éves, egy gyönyörű kislány anyukája, és nem érti, miért gondolja a környezete, hogy szingliként nem lehet boldogabb, mint egy megalkuvó párkapcsolatban.

„Ha valaki meghallja, hogy egyedülálló vagyok, azonnal össze akar hozni egy szingli ismerősével. Ez totál általános reakció, mert muszáj párban lennünk, hiszen ez az élet alfája és ómegája. És az, hogy egy vagy két év van közöttünk, szingli és hímnemű, ideális partnerré is teszi, mert általában ezeken kívül közös pont nem igazán akad...

A másik, amit nehezen viselek, az állandó sajnálkozás. Hogy egyedül vagy, jajj szegény, ne aggódj, majd akad valaki neked is, persze mivel gyereked is van, ez nehezítő tényező, szóval ha rád néz egy pasi, aki potenciális partner (lásd fent), és nem akad ki a gyerektémán, neked a lábai elé kell vetned magad. Még ha pont olyan is a külseje, mint az ördögé, és pont annyira illetek egymáshoz, mint a tűz meg a víz, hiszen hálásnak kell lenned, hogy ezzel a ‘defekttel’ is elfogad. Hát köszi, én inkább maradok szingli.”

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?