5 őszinte vallomás a pénzről, ami váláshoz vezetett

Írta: ,

Gondolnád, hogy az egyik leggyakoribb válóok a pénz? Pedig így igaz! Bármennyire távol is áll a szerelem romantikus gondolatától, sok kapcsolatot őröl fel a pénz körüli vita. A Women’s Health cikkében őszintén szólaltak meg azok, akiknek a fránya anyagiak miatt futott zátonyra az életre szólónak hitt szerelme.

Nem volt pénz, nem volt szerelem Kép forrása: bloglovin.com

„A férjemmel még egy párkapcsolati szakértőhöz is elmentünk, hogy megpróbáljuk megmenteni a házasságunkat. Egyfolytában veszekedtünk.

Amikor a terapeuta megkérdezte, hogy mi az, amin össze szoktunk kapni, egyszerre vágtuk rá: a pénz. Egyszerre bocsátottak el mindkettőnket a munkahelyünkről, és átmenetileg minimálbérért kellett állást vállalnunk. A számlákat is alig tudtuk kifizetni, és ez lassan felőrölt minket.

Nem tudtuk helyrehozni a házasságunkat, mert folyton a pénz miatt veszekedtünk.” – Tracey, 31.

Minden a pénzről szólt Kép forrása: bloglovin.com

„Nem tudok felidézni egy beszélgetést sem, ami nem a pénzről szólt. Mindegy, ha elmentünk valahová, ha beültünk valahová enni, csak arról beszéltünk, hogy mennyibe kerül ez, és hogy mik azok a dolgok, amiket nem engedhetünk meg magunknak a jövőben.

Két lábon járó költségvetésként éltünk, és ez hihetetlenül fárasztóvá tette a kapcsolatunkat.

Végül úgy döntöttem, hogy ki kell lépnem a házasságomból, mert nem volt benne szeretet vagy szenvedély, csak pénzügyi nyomás.” – Casey, 34.