Problémák, amikkel a friss házasok szembenéznek – Így oldd meg őket

Balatoni Dóra
Írta: ,

A boldogító igen olyan, mint egy csoda. Gyermekkorunk óta vágyunk arra, hogy eljöjjön értünk a herceg, megkérje a kezünket és boldogan éljünk együtt. Ha ez megvalósult, akkor viszont újabb problémákkal, kihívásokkal kell szembenéznünk. Az élet nem könnyű, ráadásul az együttélés is tartogathat számtalan konfliktust, amit meg kell oldanunk. Nézzük, melyek ezek!

Esküvő utáni „depresszió” Kép forrása: oncewed.com

Az esküvői előkészület többnyire hosszú hónapokig tart, amely várakozással, izgalommal és persze nagy adag stresszel jár.

Bár néha elegünk van belőle, az esküvő után hirtelen azt érezhetjük, hogy csalódottak vagyunk amiatt, hogy már véget is ért.

Ilyenkor észlelhetjük az ürességet, amit a várakozás hiánya okozhat. Az unalmas napok akár enyhe depressziót is okozhatnak. Még szerencse, hogy ott van mellettünk a párunk!

Csak gondolj arra, hogy végre férj és feleség vagytok, innentől egy új, boldog korszak kezdődik az életetekben. Töltsétek meg izgalmakkal a nászutat és utána se feledkezzetek meg az érdekes programokról.

Az „én-idő” hiánya Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Ha a házasság előtt még nem éltetek együtt, akkor újdonságként hathat rád, milyen is az, amikor egy másik emberrel élsz egy lakásban.

Persze ez nem jelenti azt, hogy innentől kezdve minden egyes percet sülve-főve együtt fogtok tölteni, de a magányosabb típusok ilyenkor vágyódhatnak a korábban megszokott „én-időre”.

Ha így érzel, javasoljuk, hogy beszélgess erről a pároddal, biztosan nem fogja bánni, ha néha egyedül mész bevásárolni, elvonulsz egy kicsit olvasni vagy felhangosítod a zenét, miközben főzőcskézel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019