„Felszívódás” és „kispadoztatás”? Az online társkeresés 5 bosszantó trendje

Szőke Angéla
Írta: ,
„Felszívódás” és „kispadoztatás”? Az online társkeresés 5 bosszantó trendje

Kép forrása: pexels.com

Én elég régimódinak tartom magam és az „organikus” társkeresésben hiszek, tehát abban, hogy ismerkedni személyesen érdemes. Tudom, netes ismerkedésből is lehet tartós kapcsolat, sőt, a barátaim között már házasság és gyerek is született ilyen ismerkedésből, de nekem valahogy sosem volt szerencsén az online társkereséssel.

Emlékszem, az első ilyen randin meglepődtem, hogy a srác egy fejjel alacsonyabb volt nálam, úgy, hogy nem vagyok kifejezetten magas. A második srác magas volt, de egy szót sem szólt végig a randi alatt, szinte csak a kérdéseimre válaszolgatott. Majd amikor elköszöntünk, cseten csak úgy ontotta a sorokat. A harmadik srác tizenöt kilóval és ugyanennyi évvel volt több, mint a fotóin, a negyedik – és egyben utolsó delikvens – pedig ígéretesen indult, majd a harmadik találkozón közölte, hogy házas és két gyerek édesapja.

Én ezzel köszöntem szépen és el is engedtem az internetes társkeresés izgalmas világát. A barátaim viszont azóta is lelkesen tindereznek – inkább kevesebb, mint több sikerrel – és szorgosan mesélik nekem élményeiket. Mivel ma már a kommunikáció nagy része írásban történik, új „trendek” jelentek meg, melyekből most ötöt emelnék ki. Veletek is megesett már valamelyik, esetleg ti magatok alkalmazzátok ezeket?

1. Halványodás

Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan trend, ami mindenkinek ismerős lesz. Elkezdtek csetelni, esetleg találkoztok is párszor, aztán valami érthetetlen ok miatt – ez soha nem fog kiderülni – elkezd egyre ritkábban és egyre kevesebbet írni. Már csak te kezdeményezel, megkérdezed, hogy szia, hogy vagy, amire még talán reagál valamit, de már csak egyszavas válaszokkal. Nem kérdez vissza, te hogy vagy, magától nem ír, végül már te sem írsz neki. Az egész úgy ért véget, hogy nem volt dráma, csak elhalványodott.

2. Kispadoztatás

Vagy másnéven „parkoltatás”. Ezt akkor alkalmazzák, amikor több vasat tartanak a tűzben és te éppen „pihentetve vagy”. Nem hangzik túl jól, ugye? Pedig bevallom őszintén, egyszer még én is csináltam ezt egy szegény fiúval. Ha több játékos is versenyben van, akkor azt, akit éppen nem szeretnénk a pályán látni, szépen kiültetjük a kispadra. Még van esélye visszakerülni a versenybe, de csak akkor, ha a többiek kiestek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!