Ti hogyan ölelkeztek? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Kerekes Vivien
Írta: ,
Ti hogyan ölelkeztek? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Már egy szimpla ölelés is megváltoztathatja a kedved, de ez a hatás csak hatványozódik, ha olyan személytől kapod, akit tényleg nagyon szeretsz. Pszichológusok szerint egy 20 másodperces összebújás képes csökkenteni a stresszt, erősíti az immunrendszered, és elárasztja a tested oxitocinnal, vagyis más néven szerelemhormonnal. Ráadásul még a kapcsolatodról is elárul néhány meglepő információt az, hogyan ölelitek meg egymást a pároddal!

Szívesen pihentetitek a kezeteket egymás farmerzsebében? Akkor megnyugodhatsz, a kapcsolatotokban ugyanis a kényelem és a könnyedség uralkodik.

Persze ez nem azt jelenti, hogy már nem igyekeztek újra és újra elcsábítani egymást!

Épp ellenkezőleg; nem kell minden erőtökkel azon dolgoznotok, hogy a szerelmetek működjön, hiszen enélkül is minden a legnagyobb rendben van köztetek.

Az összesimuló Kép forrása: theberry.com

Ez egy kifejezetten szoros, összesimuló ölelés, amelyben a két fél igyekszik minél közelebb kerülni egymáshoz – még akkor is, ha már egy csepp levegő sem fér be közéjük.

Ha rátok is jellemző ez a póz, akkor tudnod kell: ez a mély elköteleződést tükrözi, és azt, hogy sosem szeretnétek különválni egymástól.

Olyannyira, hogy legszívesebben az időt is megállítanátok, csak hogy tovább élvezhessétek ezt a bensőséges pillanatot.

Fókuszban

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!