5 női tulajdonság, ami biztos szakításhoz vezet – A pasik szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

Összejöttetek, minden rendben, aztán derült égből villámcsapásként faképnél hagy? Szinte mindannyiunkkal előfordult már ez a horrorisztikus forgatókönyv, és valljuk be, mi magunk is dobtunk már valakit egyik percről a másikra. Míg mi, nők pontosan tudjuk, miért cselekedtünk így, a férfiakból kihúzni a szakítás valódi okát szinte lehetetlen, ezért megkérdeztem pár fiú ismerősöm, mik azok a női tulajdonságok, amik miatt ejteni szokták a lányokat. Ha magadra ismersz az alábbi lista valamelyik pontjában, érdemes hanyagolni ezt a viselkedést.

A fiúk képtelenek tolerálni azokat a lányokat, akik egyből más emberré akarják őket varázsolni.

Egyikük elmondása szerint ő egyből elküldte azt a lányt, aki a járás első hetében elkezdte kipakolni a hűtőszekrényéből az általa egészségtelennek tartott élelmiszereket és közölte, hogy ezentúl miket ehet, illetve nem ehet.

A fiú szerint, ha esetleg már jártak volna egy ideje és a hölgy némileg finomabban vezette volna fel az új étrendet, akkor elgondolkodott volna az egészséges életmódon, de így, hogy ellentmondást nem tűrve fektette le neki az új szabályokat, egyértelművé vált számra, hogy a kapcsolat felejtős.

A férfiak nem gondolatolvasók.

Ha megkérdezik, mihez lenne kedved és te azt mondod, neked mindegy, utána ne sértődj meg, ha horgászni visz.

Az egyik fiú haverom egyszer azért szakított a barátnőjével, mert az mindig hisztizett neki, hogy miért nem vitte el a kedvenc éttermébe, holott ő minden alkalommal megkérdezte tőle, hol szeretne enni és a lány sosem említette.

Ha nem vagy egyértelmű, ők nem fogják maguktól kitalálni, mit szeretnél, ezután pedig hiába balhézol, csak magad alatt vágod a fát.

A számonkérő, hisztiző lányok sosem lesznek hosszú távú kapcsolatok a férfiak szemében.