Légy őszinte magadhoz: Miért nem buksz a jófiúkra?

Berényi Nóri
Írta: ,

Mi nők vágyunk a jófiúkra, sőt csakis egy igazi jófiú mellett tudnák lehorgonyozni, de mégis, amikor betoppan az életünkbe egy vérbeli rosszfiú, akkor hirtelen megsemmisülünk és teljesen a hatása alá kerülünk. Miért van az, hogy mindig a jófiúkra vágyunk, de mikor megkapjuk, nem érezzük azt, amit kellene?

Kevesebb izgalom? Kép forrása: blog.menstylica.com

Egy jófiú igazi szabálykövető, így nehéz lenne mellette kiélned az extrém vágyaidat, sőt olykor még azt is éreztetheti veled, hogy te túlságosan kicsapongó, nemtörődöm vagy.

Viszont, ha valakivel hosszútávra tervezel, akkor néha kellenek váratlan meglepetések és izgalmak.

A legtöbb nő azért vonzódik a rosszfiúkhoz, mert mellettük végtelen izgalomban lehet részük, legalábbis erre számítanak.

Mert egy rosszfiút nem érdekelnek a szabályok, elvárások, sőt legtöbbször még a te véleményedre is magasról tesz.

 

Túl kiszámítható Kép forrása: malemodelscene.net

Egy jófiúval előre megtervezheted az elkövetkező tíz-húsz évedet, mert biztosra veheted, hogy megbízható és szavahihető. De tényleg jó, ha előre meg van tervezve részletesen a jövőd? Akkor hol marad a spontaneitás?

Valahol minden ember biztonságra vágyik, mégis, mikor megkapod, könnyen megrémülhetsz tőle.

Talán túlságosan valóságos és ez a nagyfokú elkötelezettség sok nőt megrémít. Ezért inkább eldobnak egy stabil kapcsolatot, helyet adva az izgalmas bizonytalannak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019