Milyen társ és feleség vagy? A csillagaid is sokat elárulnak rólad!

Írta: ,

A csillagjegyed rengeteg tulajdonságodról, vonásodról árulkodik, így arra is rávilágíthat, hogy viselkedsz egy párkapcsolatban, házasságban. Persze, nem kizárólag az állatövi jegyed mutatja meg, milyen társ vagy, hiszen az aszcendensed, a neveltetésed, az életkörülményeid és a korábbi tapasztalataid is befolyásolnak. Az alábbi vonások azonban tipikusnak tekinthetőek, és rólad is sokat elárulnak!

Kos

1/12 Kos

Nagyon fontosnak érzed, hogy elismerjenek, felnézzenek rád – függetlenül attól, hogy a munkádról, a szülői szerepedről, vagy éppen a párkapcsolatodról beszélünk. Imádod, ha hódíthatsz, ha te irányíthatod a szerelmi életedet, legalábbis elhitetetik veled, hogy így van.

Te minden esetben a nagybetűs férfit keresed, ami némileg ellentmond azzal, hogy imádsz kezdeményezni, vagy legalábbis flörtölni. Bár úgy tűnik, mindened az irányítás, legtitkosabb vágyad mégis az, hogy egy erős férfi karjaiban végre elgyengülhess.

Nem kifejezetten erősséged a kompromisszumkészség, ráadásul gyakran heves érzelmi kitörések jellemeznek, ezért aztán nem vagy túlságosan könnyű eset a párkapcsolatodban sem. Robbanékony és maximalista vagy, meg kell tanulnod a felesleges energiáidat megfelelő formában levezetni, különben állandóan állni fog otthon a bál. Márpedig ezt sem te, sem a partnered nem fogja hosszútávon tolerálni.

 Bika

2/12 Bika

Kissé romantikus felfogásod van a párkapcsolatokról, aminek megvalósítása nem lehetetlen, de azért manapság nem is feltétlenül átlagos. Persze, nem arról van szó, hogy gond lenne a hűség, az őszinteség iránti igényed, sőt!

Azonban ragaszkodsz a fix ideákhoz, nem szereted a változatosságot, ezzel szemben imádod, ha szenvedélyes és heves a kapcsolatod. Jól alkalmazkodsz a párkapcsolataidban, azonban megköveteled a hagyományos szereposztást. Ez egyszerre lehet előny és hátrány.

Imádod, ha az életed, ezáltal a kapcsolatod stabil, biztos, nem túl mozgalmas, és soha nem is sürgethet a partnered a döntések meghozatalát illetően. Néha görcsösen ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor is, ha azok egy régen rossz párkapcsolathoz láncolnak, te nagyon nehezen változtatsz önszántadból. Általában mindennek össze kell dőlnie körülötted ahhoz, hogy végre nagyobb lépéseket is megtegyél.

Ikrek

3/12 Ikrek

Mivel mindenekelőtt izgága, mozgékony és nyughatatlan vagy, nem kifejezetten neked találták ki a hosszú és tartalmas kapcsolatokat. Általában addig érzed igazán jól magadat egy kapcsolatban, amíg annak tart a hevessége és szenvedélyessége, a későbbiek során gyakran kínlódsz és erőltettetnek érzed az egészet.

Persze ez nem jelenti azt, hogy egy ikreknek ne lehetne hosszú távú kapcsolata! Ám ehhez neked is meg kell érned, fel kell nőnöd, és akarnod kell, hogy boldog legyél. Amíg nem éred el ezt a szintet, addig nem fog a hűség az erősségeid közé tartozni, és úgy egyáltalán nem lesz rád jellemző az, hogy bármilyen szinten is komoly kapcsolatot akarj.

Hajt a kíváncsiság, az ismeretlen megismerése, és ez sok ikreknél futókalandok sokaságában mutatkozik meg. Persze, nincs is ezzel semmi gond! Amíg jól érzed magadat így, addig úgysem tudsz olyan vidám és sokoldalú lenni egy komoly kapcsolatban, mint amilyen igazából vagy.

Rák

4/12 Rák

Mindened a család és a párkapcsolat, nagyon ragaszkodó, törődő alkatnak tartanak az emberek. Képes vagy akár 100%-ban is feláldozni a szabadidődet, és úgy általában magadat annak érdekében, hogy a családodat egységnek tudhasd.

Aligha vannak olyan nők, akik többet képesek elviselni, eltűrni, mint a rákok. Még a nyilvánvalóan rossz és minősíthetetlen párkapcsolatból is megpróbálják kihozni a maximumot, sosem érzik azt, hogy valamit ne lehetne megoldani. Általában a partner erős véleménye is kell ahhoz, hogy egy rák kapcsolata véget érhessen, egyedül csak kivételes esetekben vállalják fel a szakítás nehézségeit. Rákként te is csak akkor jutsz el erre a pontra, ha már látod a fényt az alagút végén, pl. megvan a következő jelölt, akibe belezúgtál, és akivel végre továbbléphetsz.

Párkapcsolatban egyébként végtelenül odaadó, törődő, gondoskodó lelkületű nő vagy, olyasvalaki, aki magától értetődőnek tartja a tökéletes feleség és anya címkéit.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

Oroszlánként elvárod, hogy te tündökölhess a kapcsolatotokban, te legyél az, akire felnéznek, akit dicsérnek.

Ennek ellenére nem tudsz férfiként tekinteni a partneredre akkor, ha nincs miért felnézned rá, tehát a szerelmednek nem csak csodálatban kell részesítenie téged, hanem a saját, önálló életében is sikereket kell elérnie. Ha ezt a két elvárást teljesíti, olyan doromboló és hűséges, hálás kiscicát kap maga mellé, akinél jobbat nem is kívánhatna.

Ha elégedett vagy, nagyvonalúan, kedvesen, törődően, odaadóan viselkedsz, viszont, ha nem az általad kívántaknak megfelelően alakulnak a dolgok, előtérbe kerül elviselhetetlen személyiséged. Ekkor makacs, sértődékeny leszel, ráadásul negatívvá, és bosszúállóvá is válsz, gond nélkül sértegeted és megbántod a partnered. Ezen kellene egy kicsit finomítanod, és megtalálod az arany középutat a totális elégedettség és a mély lehangoltság között.

 

Szűz

6/12 Szűz

Nem könnyű közel kerülni hozzád, ugyanis távolságtartó és hűvös tudsz maradni még akkor is, ha odabenn lángolnak az érzelmeid. Emiatt sokan nehezen kiismerhetőnek tartanak, de egyúttal kifejezetten vonzónak is.

Tény, hogy nem egyszerű veled egyről a kettőre jutni, pontosan azért, mert nehezen kommunikálod az érzéseidet.

A párkapcsolatodban is lassan oldódsz fel, nem vagy az a kifejezetten vad, és szenvedélyes nő sőt, ez meglehetősen távol áll tőled. Ugyanakkor a megfelelő partner benned is felélesztheti a tüzet, de az ilyen férfi ritka, mint a fehér holló. Érzelmi biztonságra, stabilitásra, lelki összhangra törekszel, számodra a testiség másodlagos, és előbbiek nélkül nem is működhet.

Jól alkalmazkodsz, idomulsz, viszont nagyon precíz és maximalista vagy, márpedig ezt muszáj lesz tolerálnia a partnerednek – különben fel is út, le is út, az általad támasztott elvárásokból nem engedsz akkor sem, ha saját magad számára állítottad fel őket.

Mérleg

7/12 Mérleg

Kedves, romantikus, finom és vonzó nő vagy, olyasvalaki, aki személyes varázsával mindenkit képes elvarázsolni. Összhangban élsz magaddal, a környezeteddel és megtestesíted a nagybetűs nőt, amiért rajonganak a férfiak.

Míg másokat zavarba ejti, addig te kifejezetten imádod, ha udvarolnak neked, körülrajonganak, időnként úgy érzed, kicsit rossz korba születtél, és túlságosan nyers számodra ez a világ. Nem bírod, ha nyomulnak rád, imádod, amikor közösen kerülgetitek a forró kását – esetedben csak így indulhat egy boldog kapcsolat.

Jellemző is rád, hogy a párkapcsolatok legizgalmasabb részének éppen az udvarlási szakaszt tartod, de próbálod fenntartani az összhangot a későbbiek során is. Nem problémás veled együtt élni, mert alapvetően a kompromisszumokra törekszel, és jól alkalmazkodsz, de csak addig vagy kedves és odaadó, amíg megmarad az egyensúly, ellenkező esetben kifejezetten nehéz esetté tudsz válni.

Skorpió

8/12 Skorpió

Híresen nehéz esetek a skorpiók, ám aligha találni náluk szenvedélyesebb szeretőket, akik ilyen mélységekben képesek átélni a szerelmet. Egyfajta misztikumként, csodaként éled meg a párkapcsolataidat, nálad szóba se jöhetnek az érzelmek akkor, ha nem működik a kémia. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne vágnál bele nyugodt szívvel egyéjszakás kalandokba, de ha párkapcsolatról van szó, csak a tökéletes testi és érzelmi harmónia mellett vagy képes megnyílni.

Nagyon fontos számodra a szexualitás, iszonyúan szenvedélyes és egyszerre titokzatos is tudsz lenni, amitől teljesen elájulnak a férfiak. Szélsőséges érzelmek és cselekedetek jellemeznek, „a cél érdekében mindent” alapelv szerint éled a hétköznapjaidat és a szerelmi életedet egyaránt.

Kedvességed és odaadó természeted csak addig tart, amíg minden az elvárásaid szerint történik, egyébként hajlamos vagy rá, hogy elővedd legrosszabb és legfélelmetesebb énedet.

Nyilas

9/12 Nyilas

Nagyon előzékeny tudsz lenni a párkapcsolataidban, amitől mondhatjuk, hogy kitűnő partnerré válsz. Lelkes, érzelmes ember vagy, aki egyúttal nagyon odaadó és ragaszkodó.

Ha megtalálod a másik feledet, foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, és aligha jöhet olyan körülmény vagy nehézség, amit ne próbálnál a végletekig húzódó kitartással orvosolni. Ezzel némileg szembemegy, hogy erős a szabadság iránti vágyad, tehát nagyon rosszul tűröd, ha a partnered megpróbál korlátozni, szabályok közé szorítani.

Minden esetben fontos számodra, hogy a szerelmed ne csak a társad, hanem a barátod is legyen, ezért bármilyen rosszul is sikerül a szakítás, vagy az elválás, akármennyire is megbántottak, te arra törekszel, hogy továbbra is fenntartsátok a kapcsolatot. Ebben van némi önzés is, mert nehéz beismerned, hogy valaki „túllépett” rajtad.

Bak

10/12 Bak

Csakis azok a kapcsolataid fordulhatnak komolyra, amelyekben érzed, hogy építhetsz a szerelemedre. Tehát a stabilitás, a hűség, a biztonság nálad alapvető.

Nem vagy túlságosan érzelmes típus, ami nem jelenti azt, hogy sosem leszel fülig szerelmes, hanem inkább úgy véled, mindennek megvan a helye és az ideje. Kettesben időnként engedsz a csábításnak és a romantikának, egyébként a racionalitás és ésszerűség mintaképe vagy.

Nehezedre esik nyíltan beszélni a gondjaidról, inkább zárkózottabb típus vagy, ezért aztán nagyon biztosnak kell lenned a párkapcsolatodban ahhoz, hogy őszintén megnyílj. Számodra ugyanannyira fontos, hogy a szerelmed „praktikusan” passzoljon az általad elképzelt jövőképbe, mint az, hogy testileg-lelkileg összeilljetek. Tehát neked nem elég a szerelem, éppen ellenkezőleg: inkább csak akkor leszel igazán szerelmes, ha a többi dolog már rendeződik körülöttetek.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

Nem vagy egy egyszerű eset, természetesen a párkapcsolatod sem lehet az. A szélsőségek embere vagy, és sokkal jobban imádod, ha valami különleges, semmint átlagos és megszokott. Éppen emiatt kifejezetten örömmel rúgod fel a társadalmi elvárásokat a kapcsolataidban éppúgy, mint a szexuális életeteket illetően.

Mindig képes vagy megújulni, és a kapcsolatodat is gond nélkül felfrissíted – más kérdés, hogy sikerül-e olyan partnert találnod, aki ezt nem csak elviseli, hanem veled együtt élvezi. Mivel maximalista vagy, a párkapcsolatodban is ugyanezt elvárod, különben kifejezetten rosszul tudod érezni magadat.

Amint felüti a fejét az unalom, te menekülőre fogod, mert ez számodra annak a jele, hogy teljesen kiismerted a szerelmedet, és már nem fog tudni neked újat mutatni. Márpedig ez neked egyet jelent a véggel.

Halak

12/12 Halak

Rendkívül érzelmes lény vagy, így nem meglepő, hogy párkapcsolatban is jellemző tulajdonságaid közé tartozik az odaadás, a ragaszkodás, és a konfliktuskerülő, megbocsátó természet. Nem csak a szerelem megtartására törekszel, hanem arra is, hogy a társad egyúttal a barátod is legyen, ami nagyon lényeges szempont a hosszú távú kapcsolatokban.

Ugyanakkor nagyon nehezen viseled a hullámvölgyeket, kifejezetten látványosan szenvedsz, ha rosszul alakulnak a dolgaitok. Bátran mondhatjuk, te mindent fel tudsz áldozni azért, hogy ismét rendben menjenek a dolgaitok.

Áldozatkész és gondoskodó vagy, azonban időnként hajlamos lehetsz rá, hogy a partneredre ne önálló entitásként, hanem pátyolgatnivaló gyerekként tekints. Ez van, amikor nagyon is működő praktika, máskor azonban elriaszthatod vele a szerelmedet, hiszen nem mindenki díjazza felnőttként az ilyesfajta törődést.