Mi a legjobb párkapcsolati tanács, amit valaha kaptál?

Bolla Gitta
Írta: ,
Mi a legjobb párkapcsolati tanács, amit valaha kaptál?

Valljuk be, tökéletesen viselkedni egy párkapcsolatban lehetetlen, de még simán „jól” sem könnyű. A témában persze rengeteg szakkönyvet és cikket olvashatsz, de mi hiszünk benne, hogy a legjobb tanácsokat az élet adja! Ezért megkérdeztük néhány olvasónkat, mi volt a legjobb párkapcsolati tanács, amit valaha kaptak, és amihez a mindennapokban is megpróbálják tartani magukat. Olvasd el a válaszaikat, és kommentben írd meg, ha neked is van egy hasznos tipped!

Gabi, 27, fitneszedző

„Anyukám mondta régebben, hogy sose olvadjak bele teljesen a párkapcsolatomba.

Mindig tartsam meg a saját hobbijaimat, társaságomat, mert egyrészt az önállóság jót tesz a viszonynak, másrészt, ha nem jól sülnek el a dolgok, akkor is megmaradtam önmagamnak, és talán könnyebben továbbléphetek!”

Zsuzsi, 21, tanuló

„Édesapám a munkája révén elég sokat jár az országban, és mivel a korához képest elég jó pasi, és szeret is nyíltan bókolni a nőknek, kíváncsi voltam, nem félő-e, hogy esetleg félrelép. Anyukám erre azt mondta, hogy nem attól kell félni, akinek a szája nagy, hanem attól, aki sunyizik. 

Ezért sosem féltékenykedem fölöslegesen, ha a pasim esetleg ki meri mondani egy másik nőről, hogy szép. Valójában akkor lenne a gond, ha ilyenkor hebegne-habogna, lesütött szemmel nézne.

Ha nincs titkolnivalója, akkor nem is viselkedik úgy, mintha lenne!”

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba