Nem mindig jó jel, ha túl lehengerlő egy férfi. Erre érdemes odafigyelned!

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

A karizmatikus, öntudatos férfiak megnyerőek, vonzóak. Tisztában vannak az adottságaikkal, sziporkáznak, uralják a szituációt. De vigyázz, mert némelyikük csak a saját hiúságát legyezgeti és önigazolást keres! Légy résen – ezekre érdemes nagyon odafigyelned!

Pozitív benyomás Kép forrása: pinterest.com

Az egészséges önbizalom, a határozott fellépés nagyon szexi.

Az önmaga erényeivel tisztában lévő, kezdeményező férfi jó benyomást kelt a nőkben, mert erőt és biztonságot sugároz, magabiztossága azt sugallja, hogy jól boldogul az életben.

A lehengerlő stílus azonban túl felületes hozzáállást is leplezhet.

Az elbűvölő személyiségű pasik közt vannak olyanok, akik saját bűverejük megszállottjai. Intenzív érdeklődést mutathatnak több nő irányába is, intim szemkontaktusokkal még rá is játszanak az udvarlásnak tűnő gesztusokra.

Ne ájulj el annyira a kedves szavaktól, bókoktól egyből, figyeld meg például azt, hogyan beszélget más lányokkal, valóban kitüntet-e a figyelmével, vagy másoknál is igyekszik bevágódni.

Kíméld meg magadat attól, hogy felesleges köröket fuss vetélytársakkal!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!