Erőltessük azt, ami nem megy? A leggyakoribb párkapcsolati válságok manapság

Kovács Andrea
Írta: ,
Erőltessük azt, ami nem megy? A leggyakoribb párkapcsolati válságok manapság

Gyakran hajlamosak vagyunk erőltetni azt, ami már nem működőképes és, amiről már belül érezzük, hogy menthetetlen. Mégis rengeteg olyan párral találkozhatsz nap, mint nap, akik képtelenek elengedni egymást és még évekig élnek egy olyan kapcsolatban, ami már soha nem lesz a régi. Így a nehéz elválás helyett jönnek a még nehezebb problémák.

Önbizalomhiány kivetítése Kép forrása: oncewed.com

Ennek sajnos majdnem minden nő áldozatául esik és nagyon nehéz kijönni az ördögi körből.

Arról van szó, hogy, ha egy nő nincs önmagával megelégedve, akkor hajlamos a körülötte lévő összes nőt párja potenciális szeretőjének látni. Ezzel kikészítve egyidejűleg partnerét is.

Hidd el, ha a pasid veled van, akkor veled akar lenni. Téged szeret, te tetszel neki. Abból pedig kár lenne problémát gyártanod, ha néhanapján megnéz egy csinos nőt.

Persze ne feltűnően, de őszintén, a te szemed is megakad olykor-olykor egy jóképű férfin. Rá kell jönnöd arra, hogy ez rólad szól.

Nem vagy rendben magaddal és ezt vetíted ki a párodra. Mi lenne, ha mostantól ezt mantráznád magadnak: „Nálam jobbat úgysem talál.”

A haverok Kép forrása: callmehats.tumblr.com

Sok nő panaszkodik arról, hogy nem szereti, ha párja görbe estét tart a haverjaival, mert aggódik, hogy esetleg olyat tesz, amit később meg fog bánni.

Na, akkor tisztázzuk, hogy miket érhetsz el azzal, ha túl rövid pórázon tartod a pasidat.

Az elején még tartja magát és ténylegesen távol tartja magát a barátaitól, mert mégis csak te vagy a fontosabb számára, de aztán, ahogy telik-múlik az idő rájön, hogy te bizony kemény korlátok közé szorítottad, amihez semmi jogod nincs.

És valljuk be, igaza van. Te a társa vagy, akinek támogatnod kellene, bízni benne és engedni, hogy ő is élje az életét.

Az persze már más probléma gyökere, ha attól tartasz, hogy becsajozik, de, ha nem adott eddig okot bizalmatlanságra, akkor nincs miért aggódnod. Nekünk nőknek van egy hatalmas fegyver a kezünkben.

Ha képes vagy elhitetni a pasiddal, hogy végtelen szabadsággal rendelkezik, akkor ő annál jobban fog kötődni hozzád és nem is igényli majd azt a szabadságot annyira.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!