5+1 leggyakoribb párkapcsolati hiba – Ezekre figyelj oda

Sándor Alexandra
Írta: ,
5+1 leggyakoribb párkapcsolati hiba – Ezekre figyelj oda

Minden apróságon összekaptok, nem beszélgettek eleget, lefekvés előtt vitáztok, rutinból szexeltek, esetleg valamelyikőtök anyukája mindenbe beleszól? Figyelj, mert tippjeinkkel kimászhattok a csávából!

A kommunikáció hiánya

Sokan panaszkodnak rá, hogy nincs lehetőségük meghitt beszélgetésre a párjukkal. Amennyiben viszont sokáig fennáll a helyzet, könnyen azok között találhatod magad, akik némán ülnek az étteremben egymással szemben, s olyan személytelen mondatok hangzanak el köztük tízpercenként, hogy „nagyon finom ez a mártás”

Megoldás: Ha már némiképp eltávolodtatok egymástól, eleinte beszélgessetek napi hírekről vagy pletykákról. Így nem kell egyből „a lecsóba csapnotok”, viszont hamar megjöhet a kedvetek a komoly, saját magatokat érintő témákhoz.

Birtokló anyós

Az édesanyáknak megvannak a fegyvereik gyermekük kapcsolatának elrontására – de csak akkor tudják akarva vagy akaratlanul alkalmazni őket, ha ezt az érintettek hagyják.

Megoldás: Beszéld meg a pároddal, hogy mindenki a saját anyukáját „kezeli”, tehát pontosan érzékelteti vele, mibe van beleszólása az életetekkel kapcsolatban, s mibe nincs.

Előfordulhat, hogy egyikőtök szorosabb kapcsolatot igényel, mint a másik, ezt nyugodtan oldjátok meg úgy, hogy kettesben zajlik a találkozó a mamával!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján