5 kötelező kérdés, amit fel kell tenned egy komoly kapcsolat előtt

Kerekes Vivien
Írta: ,

Megismertél valakit, akivel nagyon jól érzed magad, de egyelőre még nehezen tudod eldönteni, hogy mennyire szeretnél belevágni egy komoly kapcsolatba? Mielőtt sodrodnál az áramlattal, és gondolkodás nélkül belemennél egy ilyen helyzetbe, érdemes feltenned magadnak ezt az 5 kérdést, hogy elkerüld a váratlan csalódásokat.

Érzelmi ragtapaszként használom a kapcsolatot? Kép forrása: 500px.com, Todd Holbrook

Mindenki járt már ebben a cipőben. Történt egy komoly csalódás az életedben, amiről nagyon szeretnéd elterelni a figyelmed, és épp kapóra jött az a férfi, aki besétált az életedbe.

Kedves és figyelmes veled, egész jól szórakoztok együtt – miért ne adnál neki egy esélyt? Persze ezzel nincs is semmi gond, amíg tényleg komolyan gondolod a dolgot.

Ha viszont a lelked mélyén bármikor feladnád a kezdődő kapcsolatot a korábbi párodért (vagy bárki másért), inkább ne törj össze egy másik szívet emiatt.

Képes vagyok nyíltan beszélgetni a párommal? Kép forrása: el124.com

Noha nem létezik kőbevésett „párkapcsolati szabályzat”, az biztos, hogy a képzeletbeli verzióban az elsők között szerepelne az őszinte kommunikáció.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz nyíltan beszélni a párodnak az érzéseidről és problémáidról, nagy a valószínűsége, hogy a kapcsolatotoknak lesz egy „lejárati ideje”.

Vagy a másik opció, hogy évek múlva te leszel nagyon boldogtalan. Akárhogy is, egyik sem éppen a legkecsegtetőbb jövőkép.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019