5+1 mondat a pasidtól, amiért joggal lehetsz kiakadva rá

Berényi Nóri
Írta: ,

Biztos te is érezted már a párkapcsolatodban, hogy vannak olyan mondatok, amik úgy igazán betalálnak. És általában nem a legjobb pillanataidban kapnak el ezek a bizonyos mondatok. Persze mindenki tudna órákon át regélni saját kedvenceiről, de mi most azokat gyűjtöttük neked össze, melyek már mindenkinél kivernék a biztosítékot.

„Biztos, hogy megeszed még azt a sütit?” Kép forrása: i.pinimg.com

Most komolyan, van pasi, aki elhiszi, hogy egy ilyen mondat után minden folytatódhat szépen tovább? Ha igen, akkor azt kell mondjuk, hogy elég amatőr az illető.

Szép dolog, ha aggódik értünk, de a saját érdekében jobb, ha inkább befogja a száját és végignézi, ahogy a barátnője elpusztítja az egész tálca tartalmát.

Különösen érzékeny téma ez a nehéz napjainkon, mikor legszívesebben az egész hűtőt felfalnánk, így szívélyesen megkérjük a pasikat, hogy tegyenek egy szívességet és inkább hallgassanak.

„Minek ennyi ruha?” Kép forrása: stylemepretty.com

Van valami, amit a férfiak többsége soha nem fog megérteni. A nőkben kódolva van a divat iránti szeretet és nem érdekel, ha már a szekrényünkön folyik ki a ruhatárunk, nekünk akkor is szükségünk lesz egy újabb darabra.

Egyrészt mivel a divat folyamatosan változik, így a stílusunk is formálódik, másrészt pedig pontosan, hogy a pasiknak szeretnénk tetszeni.

Így, amikor egy ilyen kérdést neked szegez a párod, akkor azt ő sem gondolhatja komolyan.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019