Ikerláng szerelem és duálpárok: ettől függ, hogy kinek melyik jut

Berényi Nóri
Írta: ,
Ikerláng szerelem és duálpárok: ettől függ, hogy kinek melyik jut

Kép forrása: India Earl Photography

Ikerláng szerelem, duálpárok, karmikus szerelem… Amióta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a spiritualitás, hirtelen mindenki keresi az ikerlángját, és nem is akarja beérni kevesebbel, pedig legtöbbször az emberek nem is igazán tudják, mire van szükségük. Ideje hanyagolni a jelzőket, és inkább arra koncentrálni, hogy azt kapd, amire szükséged van, és ami neked a legjobb!

Ezt legjobban a jin-jang által értheted meg, ugyanis a duálpárok egymás komplementerei. Képzeld el a mágnes két pólusát, mert egy ilyen párosítás is pontosan így egészíti ki egymást. Nagyon szerencsésnek mondhatod magad, ha életed során egy ilyen szerelem megadatik neked, mert gyakorlatilag megkapod a másik, hiányzó feledet. Nagyon fontos egy ilyen egyesülésnél az időzítés, mert ha még nincs meg mindkét félben a feltétel nélküli szeretet és elfogadás, akkor könnyen lehet, hogy inkább taszítják egymást. Éppen ezért csak akkor részesülhetsz ebben az érzésben, ha te már készen állsz rá. Ha folyamatosan azt kérdezgeted, hogy a te életedben miért nincs ehhez hasonló, akkor biztos lehetsz benne, hogy azért, mert még magaddal van dolgod. Ez nem egyszerű szerelem, mert bár látod a másikban önmagadat, látod a „másságát” is, amit nem könnyű befogadni – pontosan ezért kell megtanulnod a másikat feltétel nélkül szeretni.

A mindent elsöprő ikerláng szerelem Kép forrása: hunterleone.com

Az ikerláng nagyon ritka kapcsolat és nem is mindenkinek adatik meg élete során. Keleti tanok szerint, amikor megszülettünk, akkor a lelkünk kettévált, és nemet választott.

A másik fél az ikerlángunk. Ebben az esetben vonzalom helyett megmagyarázhatatlan kíváncsiságot érzel a kezdeti szakaszban, és az egész addigi életed hirtelen értelmetlenné válik, mert úgy érzed, hogy nem is igazán éltél előtte. Van úgy, hogy a környezetünk nem is érti ezt az erős kötődést. Az érzelmeid olyanok, mintha mindig ismertétek volna egymást, úgy érzed, hogy ő pontosan olyan, mint te. Mivel itt nincs szerepjátszás, ezért a közös életetek első felét végigveszekeditek, de ha képesek vagytok összecsiszolódni, akkor szoros egységként tudtok élni. Tehát, ha te csakis az ikerlángodnak adsz esélyt az életedben, mert azt hiszed, hogy ez maga a tökéletesség, akkor tévedsz. Kemény munka előzi meg a harmonikus állapotot, de ha elértek oda, akkor megízlelhetitek a földi paradicsomot.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!