Így „üsd el az időt”, amíg nem kopogtat az ajtódon a Nagy Ő

Írta: ,

Általában oka van annak, ha valami, amire nagyon vágyunk, még nem lehet a miénk. Ha úgy érzed, már készen állsz a Nagy Ő-re, de még mindig nem hajlandó besétálni az életedbe, akkor szomorkodás helyett inkább fogd fel úgy ezt az időszakot, mint a cél előtti periódust, amikor mindent bele kell adnod, hogy amikor feltűnik a szőke herceg a láthatáron, te már egy magabiztos, kiforrott személyiség legyél.

Hol van már? Kép forrása: unsplash.com

1/4 Hol van már?

Sokszor teszed fel magadnak a kérdést, hogy hol van már az a férfi, aki életed társa lehet, aki tökéletesen passzol hozzád? Nos, a válasz benned van és egyedül te tudod megválaszolni, azonban az esetek többségére igaz, hogy az élet csak akkor nyújtja át ezüst tálcán az illetőt, ha te már készen állsz rá. Amikor ezt belátod, és nem az univerzumot hibáztatod azért, hogy még nincs melletted álmaid férfija, akkor szépen lassan elkezdesz dolgozni magadon.

Megtanulod szeretni magad az összes hibáddal együtt, melyekbe egy férfi ugyan úgy bele fog szeretni, mint ahogyan te. De ameddig nem hozod rendbe a saját kis világodat, addig más sem veszi észre a benned rejlő kincseket. Hidd el, ha te készen állsz a Nagy Ő érkezésére, az élet gondoskodni fog róla, hogy abban a szent percben megkapd magad mellé. Ha ez eddig nem történt meg, akkor valószínű, hogy még dolgod van magaddal.

Merülj el a saját világodban Kép forrása: unsplash.com

2/4 Merülj el a saját világodban

Társas lények vagyunk, tehát vágyakozunk egy olyan ember után, aki a barátunk és szerelmünk is egyben, de magadnak mindig te legyél a legfontosabb. Jöhet az igazi, de akkor se felejtsd el, hogy TE vagy az első.

Ez nem azt jelenti, hogy önzőnek kell lenned, hanem azt, hogy soha ne add fel önmagad, mert nem ez a feladatod az életedben.

Alakíts ki egy saját belső világot, ahova bármikor szívesen elvonulhatsz, akár meditálni, akár zenét hallgatni, vagy csak úgy gondolkozni. Ide senki mást ne engedj be, még a számodra legfontosabb személyt se. Nem azért, mert önző vagy, hanem azért, mert a lelkednek szüksége van ilyenfajta magányra, amikor megszűnik a külső zaj.

Vedd észre a Kis Ő-ket Kép forrása: unsplash.com

3/4 Vedd észre a Kis Ő-ket

Szép dolog várni az igazira a négy fal között, hátha egyszer felbukkan, de ennek őszintén szólva semmi értelme. Miért ne ismerkedhetnél addig más férfiakkal is, akiktől valamit tanulhatsz? Ha mást nem, akkor azt, hogy ne érd be kevesebbel, de mindenképpen hasznos időtöltés lehet, ha beengedsz mást is az életedbe a végleges befutó előtt.

Annyi ember él a Földön és annyi pluszt kaphatunk egy-egy kapcsolatból, amit kár lenne veszni hagyni azért, mert te álmaid hercegére vársz. Hidd el, ha görcsösen várod, akkor nem fog eljönni, mert nem lehet valakit görcsösen szeretni. Igazán akkor állsz majd készen Mr. Big-re, amikor teljesen elengedted a Nagy Ő kényszert, és lazán, nyitottan állsz az élethez.

Hagyd el a komfortzónádat Kép forrása: unsplash.com

4/4 Hagyd el a komfortzónádat

Ezt minden embernek gyakorolnia kellene az év minden napján, mert igazán csak ettől fejlődhetsz, és lehetsz az a bátor ember, aki lenni szeretnél. Ne gondolj nagy dolgokra, de például, ha a barátaid elhívnak hétköznap este egy italra, vagy esetleg buliba, akkor nyugodtan mondj igent alkalomadtán, még ha nem is szoktál hét közben kimozdulni.

Legrosszabb esetben kis fejfájással indulsz másnap dolgozni, de legalább volt egy jó estéd, és ami a legfontosabb, elhagytad a komfortzónádat, mertél cselekedni. Tudod, az életben keresned kell az újabb és újabb kihívásokat, mert csak így éred el azt a célt, amit kitűztél magad elé!