Te hogyan fogod a párod kezét? Ezt árulja el a párkapcsolatotokról

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:
Te hogyan fogod a párod kezét? Ezt árulja el a párkapcsolatotokról

Kép forrása: huffingtonpost.com

Megfigyelted már, hogy a szerelmes párok nem ugyanúgy fogják egymás kezét? Van, aki csak az ujjait kulcsolja össze, van, aki belekarol a másikba és olyan is akad, aki a klasszikus, kéz a kézben megoldást választja. Ha kíváncsi vagy, mire utalnak ezek a jelek, olvasd el cikkünket, máris eláruljuk!

Ez az egyik leggyakoribb kézfogás a párok körében.

Ha ti is a klasszikus módon fogjátok egymást kezét, úgy, hogy a tenyeretek szinte egymáshoz tapad, akkor a kapcsolatotok az erős szereteten és nem a szenvedélyen alapszik, de ez egyáltalán nem baj!

Az azonban nagyon is sokat számít, hogy melyikőtök tenyere néz lefelé.

Ha váltogatjátok, azt jelzi, egyenlő feleknek tekintitek egymást, ha azonban rendre az egyikőtök keze van felül, az arra utalhat, hogy ő a kezdeményező és a határozottabb a kapcsolatotokban.

Ez nem feltétlenül rossz, ugyanis ezzel azt is kifejezheti még, hogy védelmez és óv téged.

Szintén igen népszerű kézfogás a párkapcsolatokban, ha az ujjaitokat összekulcsoljátok séta közben. Rendkívül erős és mély érzelmeken nyugvó kapcsolatra utal, amely nincs híján a szenvedélynek sem.

Túlvagytok a pusztán fizikai vonzódáson, annál sokkal jobban kötődtök egymáshoz. Egyetlen nyugtalanító jel lehet, ha az egyikőtök túl lazán vagy túl erősen fogja a másik kezét.

Nagyon fontos, hogy ugyanolyan erő legyen benne mindkét fél részéről, ez ugyanis azt jelzi, ugyanott tartotok a kapcsolatotokban.

Igazán fontosak vagytok egymásnak, törődtök a másikkal és őszinteség jellemez benneteket.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv