Te hogyan fogod a párod kezét? Ezt árulja el a párkapcsolatotokról

Balatoni Dóra
Írta: ,

Megfigyelted már, hogy a szerelmes párok nem ugyanúgy fogják egymás kezét? Van, aki csak az ujjait kulcsolja össze, van, aki belekarol a másikba és olyan is akad, aki a klasszikus, kéz a kézben megoldást választja. Ha kíváncsi vagy, mire utalnak ezek a jelek, olvasd el cikkünket, máris eláruljuk!

Ez az egyik leggyakoribb kézfogás a párok körében.

Ha ti is a klasszikus módon fogjátok egymást kezét, úgy, hogy a tenyeretek szinte egymáshoz tapad, akkor a kapcsolatotok az erős szereteten és nem a szenvedélyen alapszik, de ez egyáltalán nem baj!

Az azonban nagyon is sokat számít, hogy melyikőtök tenyere néz lefelé.

Ha váltogatjátok, azt jelzi, egyenlő feleknek tekintitek egymást, ha azonban rendre az egyikőtök keze van felül, az arra utalhat, hogy ő a kezdeményező és a határozottabb a kapcsolatotokban.

Ez nem feltétlenül rossz, ugyanis ezzel azt is kifejezheti még, hogy védelmez és óv téged.

Szintén igen népszerű kézfogás a párkapcsolatokban, ha az ujjaitokat összekulcsoljátok séta közben. Rendkívül erős és mély érzelmeken nyugvó kapcsolatra utal, amely nincs híján a szenvedélynek sem.

Túlvagytok a pusztán fizikai vonzódáson, annál sokkal jobban kötődtök egymáshoz. Egyetlen nyugtalanító jel lehet, ha az egyikőtök túl lazán vagy túl erősen fogja a másik kezét.

Nagyon fontos, hogy ugyanolyan erő legyen benne mindkét fél részéről, ez ugyanis azt jelzi, ugyanott tartotok a kapcsolatotokban.

Igazán fontosak vagytok egymásnak, törődtök a másikkal és őszinteség jellemez benneteket.

Ujjakat összeakasztva Kép forrása: dek-d.com

Ha séta közben nem szeretitek egymás kezét szorongatni, inkább csak egy-egy ujjatokat akasztjátok egymásba, azt jelenti, mindketten nagyon független személyiségek vagytok, ezt pedig mindketten tiszteletben tartjátok, kellő szabad teret adtok a másiknak.

Igazán romantikusak és játékosak vagytok, ha kell, akkor mindig tudjátok, hogyan csempésszetek izgalmat a kapcsolatotokba.

Ugyanakkor, ha ez a kézfogás csak az elmúlt időszakban jelent meg a párkapcsolatotokban, kifejezheti azt is, hogy az egyikőtök már inkább csak szeretetet és barátságot érez a másik iránt.

Az egymásba karolás leginkább évtizedekkel ezelőtt volt szokás, ma pedig hivatalosabb, elegánsabb eseményeken jelennek meg így párok.

Ha Ti a mindennapok során is így járjátok az utcákat, akkor az utalhat arra, hogy a kapcsolatotok bizonytalan lábakon áll, de legalábbis az egyikőtök bizonytalan vagy a saját érzéseiben vagy a párja hűségében.

Jó tudni tovább, hogy az egymásba karolás birtoklást és védelmet keresést is kifejezhet.

 

Bár elsőre azt gondolhatnánk, azok a párok, akik egyáltalán nem fogják egymás kezét az utcán sétálva, már bizonyára nem szerelmesek és elhidegültek egymástól, lehet, hogy tévedünk.

Persze, lehet az elmúlt szerelem jele is, de arra is utalhat, hogy a felek csak félénkek és vágynak a privát szférára.

Lehetséges, hogy nagyon is komoly érzelmek kötik össze a két embert, de nem érzik szükségét annak, hogy ezt ország-világ előtt jelezzék.

Úgy vélik, kettejük kapcsolata csak rájuk tartozik és senki másra.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019