5+1 férfi típus, aminek mi nők nem bírunk ellenállni

Berényi Nóri
Írta: ,

Vannak olyan férfiak, akik olyan hatást gyakorolnak a nőkre, hogy egyből azt érzed, kell neked. Egy megmagyarázhatatlan vonzalom köt hozzá és annyira a hatása alá kerülsz, hogy folyton ökölbe szorul a gyomrod, mikor meglátod. Ők azok, akikért mi nők megőrülünk.

A Vámpír Kép forrása: blog.iheartreps.com

A vámpír típusú pasikat a titokzatosság jellemzi. Az elején nagyon távolságtartó és nem is nagyon akar közel engedni magához, amivel csak azt éri el, hogy te egyre jobban szeretnél közeledni.

Ahhoz, hogy ezt a típust meghódítsd, muszáj kicsit visszavenned a tempóból és nem nyomulni túlságosan. Ő is a vámpírnőjét keresi, akiben legalább annyi titok és misztikum van, mint benne, szóval ne ronts ajtóstul a háznak!

A Védelmező Kép forrása: thefashionisto.com

Ha lerobbansz az autópályán, ő ott terem, amikor egy másik pasi nyomul rá, ő akkor is ott lesz, mert úgy érzi, hogy kötelessége téged megóvni minden bajtól. Te pedig nem tudsz ellenállni ennek a színtiszta férfias erőnek.

Biztos lehetsz benne, hogy ez a típus mindent megtesz érted és bármikor számíthatsz rá, mert a titkaid is jó helyen lesznek nála.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019