Erőltessük azt, ami nem megy? Ezek ma a leggyakoribb párkapcsolati válságok

Berényi Nóri
Írta: ,

Gyakran hajlamosak vagyunk erőltetni azt, ami már nem működőképes és, amiről már belül érezzük, hogy menthetetlen. Mégis rengeteg olyan párral találkozhatsz nap, mint nap, akik képtelenek elengedni egymást és még évekig élnek egy olyan kapcsolatban, ami már soha nem lesz a régi. Így a nehéz elválás helyett jönnek a még nehezebb problémák.

A túl gyors összeköltözés Kép forrása: classygirlswearpearls.com

Rengeteg olyan párt ismerek, akik már az első hónap után összebútoroztak és az igazság az, hogy a többségük abszolút megbánta ezt az elhamarkodott döntést.

Hogy miért?

A legtöbb esetben a magyarázat az, hogy oda lett a romantika és bedarálta őket a szürke hétköznapok lavinája.

Kivételek mindig voltak és lesznek is, akik azt mondják, hogy a korai összeköltözésnél legalább már az elején kiderülnek a problémák, amiket egyébként lehet, hogy csak évek múltán vennénk észre, de mégis pont egy kapcsolat legjobb részétől fosztják meg magukat.

 

A másik és önmagunk elhanyagolása Kép forrása: hochzeitsguide.com

Egy idő után természetes, hogy enyhül a tűz a két fél között, de az már korántsem egészséges, ha teljesen kialszik.

Mindkét félnek keményen kell dolgoznia azért, hogy működjön a kapcsolatuk, ami azzal jár, hogy törődnek a másikkal.

Jó példa erre, ha egyikük folyamatosan visszautasítja párját és már nem is fektet abba energiát, hogy a szexuális együttlétek olyan vibrálóak legyenek, mint az elején.

Ez sok mindenen múlhat, például gyakori, hogy az egyik fél annyira elengedi magát, hogy párja már nem tudja úgy kívánni, mint régebben.

Fontos, hogy bármennyire is biztonságban érzed magad a párod mellett, neked mindig te magad legyél az első. Ápold a külsődet és belsődet egyaránt, így megőrizheted azt a tüzet, ami az elején volt köztetek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019