5+1 férfi típus, aminek nem bírunk ellenállni

Írta: ,

Vannak olyan férfiak, akik olyan hatást gyakorolnak a nőkre, hogy egyből azt érzed, kell neked. Egy megmagyarázhatatlan vonzalom köt hozzá és annyira a hatása alá kerülsz, hogy folyton ökölbe szorul a gyomrod, mikor meglátod. Ők azok, akikért mi nők megőrülünk.

A Vámpír Kép forrása: blog.iheartreps.com

1/6 A Vámpír

A vámpír típusú pasikat a titokzatosság jellemzi. Az elején nagyon távolságtartó és nem is nagyon akar közel engedni magához, amivel csak azt éri el, hogy te egyre jobban szeretnél közeledni.

Ahhoz, hogy ezt a típust meghódítsd, muszáj kicsit visszavenned a tempóból és nem nyomulni túlságosan. Ő is a vámpírnőjét keresi, akiben legalább annyi titok és misztikum van, mint benne, szóval ne ronts ajtóstul a háznak!

A Védelmező Kép forrása: thefashionisto.com

2/6 A Védelmező

Ha lerobbansz az autópályán, ő ott terem, amikor egy másik pasi nyomul rá, ő akkor is ott lesz, mert úgy érzi, hogy kötelessége téged megóvni minden bajtól. Te pedig nem tudsz ellenállni ennek a színtiszta férfias erőnek.

Biztos lehetsz benne, hogy ez a típus mindent megtesz érted és bármikor számíthatsz rá, mert a titkaid is jó helyen lesznek nála.

Az Üzletember Kép forrása: bloglovin.com

3/6 Az Üzletember

Hiába, de annyira szexi az a fehér ing-zakó kombináció, ráadásul az is nagyon imponáló, ha tudjuk, hogy agilis, fontos számára a siker, az előrejutás. Ebben nincs semmi rossz, minden nő szeret a törékeny díva szerepében feltűnni, aki megteremti a férfi számára azt a környezetet, ami inspirálja és ez által fejlődni is tud.

Ennél a típusnál nagyon nehéz megtalálni az arany középutat a munka és a magánélet között, ezért neked kell jobban koordinálnod a magánéleteteket, de egy ilyen társ mellett menni fog.

A Sznob Kép forrása: mgemi.com

4/6 A Sznob

Persze, persze, nem azt mondjuk, hogy a sznobizmus egy jó dolog és követendő példa, de ezekben a típusú pasikban is van valami. Abban biztos lehetsz, hogy a legjobb éttermekbe visz majd, a legfinomabb borokat kóstoljátok és a legpazarabb színházi darabokat nézitek majd a randitokon.

Ráadásul, ha áttöröd a sznob páncélt, akkor alatta igazi kicset találhatsz, mert általában ez a férfiaknál egy fal, amit védelmük érdekében húznak fel maguk köré.

A gyerekeid apja típus Kép forrása: ilycouture.com

5/6 A gyerekeid apja típus

Ő az, akivel már az első randi után tervezgetünk, ráadásul, ha szemtanúja leszünk annak, hogyan viselkedik egy gyerekkel, akkor utána már egy áruház babaosztályán találjuk magunkat. A nők többsége él-hal ezért a típusért, mert biztonságot nyújtanak, tudják, hogy egy ilyen férfi igazi társ, aki tökéletes apja lesz a gyerekeiknek.

Mielőtt kacérkodnál a gyermekvállalás gondolatával, előbb élvezd ki te a társaságát, ismerd meg jobban, hogy tökéletes csapattá váljatok mire családotok lesz.

A Favágó Kép forrása: imgur.com

6/6 A Favágó

Abban biztos lehetsz, hogy ez a típus nem a konditeremben szedte össze az izmait, hanem kemény fizikai munkával. Nyáron általában félmeztelenül feszít és tökéletesen látszanak a szépen kidolgozott izmai. Otthon igazi ezermester, nem hív villanyszerelőt, ha egy körte kiégett, sőt szeret mindent ő maga kézben tartani. Igazi kincs az áramszünetek idején.:)

Nem a divat megszállotja, viszont valahogy mindig megtalálja a hozzá illő, stílusos darabokat, ami általában a bakancs, kockás ing és farmer. Van egy enyhe szakálla, ami csak még szexibbé varázsolja a külsejét. Általában a lányokra sokkolóan hat a látványa.