Ez az 5 jel arra utal, hogy eljött a szakítás ideje

Berényi Nóri
Írta: ,
Ez az 5 jel arra utal, hogy eljött a szakítás ideje

Kép forrása: theprettyblog.com

Nem egy kellemes téma, viszont mindenképpen olyan, amivel foglalkozni kell, főleg akkor, ha úgy érzed, kapcsolatotok válaszúthoz közeledik. Olykor az igazság annyira fájó tud lenni, hogy inkább megpróbáljuk áltatni magunkat és elhinni, hogy minden menthető. Pedig van úgy, hogy jobb elengedni azt, ami már nem megy.

Nincs több tervezgetés Kép forrása: unsplash

Vannak párok, akik már a második randijukon a közös jövőt tervezgetik és kitalálják a gyerekeik nevét, így az ő esetükben különösen figyelemfelkeltő jel lehet, ha elmaradoznak a közös álmodozások.

Na, de, ha nem ilyen extrém példát nézünk, akkor is árulkodó jel lehet, ha már meg sem említitek egymásnak a közös terveket, célokat, sőt a te álmaidban már nem is szerepel a jelenlegi párod.

Gyakran a szívünk már jóval előbb üzen, mint azt gondolnánk.

 
 
 
 
 
 
 
 
Kifogások gyártása Kép forrása: cruzine.com

Mikor odáig vagy valakiért, akkor az természetes, ha próbálsz a kedvében járni és legalább ennyire természetes, ha ez a késztetés enyhül az idő múlásával. De itt is fontos megjegyezni, hogy ez csak egy bizonyos pontig természetes.

Akkor már nem, ha folyamatosan kifogásokat keres az egyik fél, hogy ne kelljen időt tölteni a másikkal, vagy áldozatot hozni érte.

Ez legtöbbször akkor alakul ki, ha a menekülő fél érzései enyhülnek, sőt talán már meg is szűntek a másik iránt. Ezt jó időben felismerni, hiszen ez nem egy sokáig tartható állapot.

 
 
 
 
 
 
 
 
Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra