Tanulj meg elfogadni és egyből eltalál majd Ámor nyila!

Írta: ,

Sokszor mondják, hogy az élet nem azt adja, amire vágysz, hanem azt, amire szükséged van. Ebben azért van némi igazság, ugye?! Érthető, hogy elkeseredett vagy, ha úgy érzed, te már készen állsz a szerelemre, viszont valahogy mégsem jön. Tedd fel magadnak a kérdést: talán nem tudok elfogadni?

Mi a szerepe a szerelemben? Kép forrása: unsplash

Az elfogadás mindennek az alapja, a teljes belenyugvás állapota. Fogadod, ami jön, méghozzá mindenféle elvárás nélkül.

Ha még nem talált rád a szerelem, akkor különösen nagy szerepet kell kapnia az életedben, mert ezáltal tudod bevonzani azt a férfit, aki tökéletesen passzolni fog hozzád.

Külön kiemelnénk, hogy direkt nem azt írtuk, hogy „akire vágysz”, mivel nem biztos, hogy a vágyaid egyeznek a szükségleteiddel, márpedig az élet a legjobbat akarja neked.

Vagyis bíznod kell abban, hogy a sors jobban tudja, hogy mire van szükséged.

 

Szingli vagyok…na és??? Kép forrása: unsplash

Törődj bele jelenlegi állapotodba, vagy úgy is mondhatnánk, hogy fogadd el a szingliségedet. Manapság a szingliket furcsa lényeknek tartják, akiket csak sajnálni lehet, de miért is? Inkább összejönnél valakivel csak azért, hogy elmondhasd, te már nem a szinglik táborát erősíted?

Nem kell senkinek sem bizonyítanod magadon kívül, viszont tudjuk, hogy nagy a nyomás rajtad.

Ha nem akarsz most kapcsolatba bonyolódni, akkor koncentrálj csak magadra, viszont, ha már készen állsz egy másik ember befogadására, akkor először is el kell fogadnod a tényt, hogy most bizony egyedül vagy.

Sőt, az is lehet, hogy még hosszú hónapokig így lesz. Ne áldozd arra a mindennapjaidat, hogy ezen sopánkodj, mert így évek telhetnek el észrevétlenül.

Mikor elengeded a kényszert, ellazul minden és váratlan meglepetésben lesz részed.