5 dolog, amit a párod nem kérhetne tőled

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 dolog, amit a párod nem kérhetne tőled

Kép forrása: indiaearl.com

A normális párkapcsolatban mindkét félnek ugyanolyan jogai vannak. Amennyiben az egyik folyamatosan elnyomja a másikat, akkor nem beszélhetünk egészséges viszonyról. Nézzük, melyek azok a dolgok, amelyeket soha nem kérhetne tőled a párod!

Hanyagold a barátaidat Kép forrása: inlist.com

Soha ne maradj hosszú távon olyan pasival, aki folyton kritizálja a barátaidat vagy a családtagjaidat és arra kéri, hanyagold őket.

Semmi ne tántorítson el attól, hogy segíts megszervezni a nővéred esküvőjét vagy részt vegyél a munkahelyi csapatépítő hétvégén.

Érthető, ha egy párkapcsolatban mindkét fél részéről van egy egészséges féltékenység, ám ha a dolgok odáig fajulnak, hogy az egyik megszabja a másiknak, mit tehet és mit nem, akkor már egészségtelen és mérgező kapcsolatról beszélhetünk, amit érdemes minél előbb befejezni.

Változtass a külsődön Kép forrása: facebook.com

Természetes, hogy igyekszel úgy kinézni, hogy tetsszél a párodnak, ám ha ő kéri azt, hogy fogyj le 10 kilót vagy átlagos testalkatodból varázsolj modellalkatot, esetleg csináltass magadnak műmelleket, akkor bizony nagy baj van a párkapcsolatotokkal.

Ez ugyanis azt jelenti, nem fogad el olyannak, amilyen vagy.

Ha valóban szeret, akkor mindig vonzónak talál, legyen szó egy álmos reggelről vagy egy kiadós edzésről. Soha ne hagyd neki, hogy megjegyzései miatt rosszul érezd magad a bőrödben.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!