5 dolog, amit nem kellene megengedned egy férfinak se

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 dolog, amit nem kellene megengedned egy férfinak se

Senki sem tökéletes, így minden kapcsolatban kell hoznunk kompromisszumokat, ha pedig valakit igazán szeretünk, több dolgot is hajlamosak vagyunk elnézni neki – az alábbi dolgokat azonban semmiképpen sem szabadna megengedned a pasinak, bármennyire is szereted.

Kettős mérce

Szinte hihetetlen, de Európa közepén, a 21. században még mindig vannak, akik úgy gondolják, hogy míg bizonyos dolgokat a férfiaknak szabad, azzal a nők kivívják maguk ellen a sorsot, így például csak a bajt keresik, ha „felügyelet” nélkül találkoznak a barátnőikkel, ha másokkal is beszélgetnek, vagy ha alkoholt isznak.

Szeretnénk, ha nem kellene, de úgy érezzük, el kell mondanunk, hogy ha egy férfi ilyen kettős mércét alkalmaz, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy villámgyorsan sarkon fordulsz – ameddig még nem késő.

Kihasználás

Van, aki kifejezetten örömét leli abban, hogy például vacsorát készít a párjának, és hát lássuk be, az is ritka, hogy két ember teljesen egyformán házias, és adódhat úgy, hogy te vagy az, aki gyakrabban szedi be a zoknikat a szárítóról.

Ezzel még nincs is semmi baj, de azt azért ne hagyd, hogy szobalány legyél a saját otthonodban.

Csak azért, mert női testbe teremtett a sors, még nincs kőbe vésve, hogy csak te készítheted a reggeli kávét, neked kell elmosogatnod, és a te felelősséged, hogy mindig legyen tej a hűtőben.

Elvégre te sem várod el a párodtól, hogy minden villanykörtét kicseréljen helyetted.