5 árulkodó jel, hogy nagyon bejössz valakinek

Kovács Andrea
Írta: ,

A legtöbb nő komoly önbizalomhiánnyal küzd, így akár még az is előfordulhat, hogy nem veszik észre a kínálkozó lehetőséget, már, ami a férfiakat illeti. Te is gyakran hezitálsz azon, hogy vajon tetszel e egy pasinak? Ha a válaszod egyértelmű igen, akkor most neked szeretnénk segíteni abban, hogy miként vedd észre az egyértelmű jeleket. Hidd el, nem lesz nehéz dolgod.

A kedvedben akar járni Kép forrása: howheasked.com

A lista végtelen és mindenkinél más, de az biztos, hogy, ha egy pasi szeretne a kedvedben járni és képes lenne lehozni neked a csillagokat, akkor jó úton haladtok. Ez lehet akár az is, hogy a kedvenc éttermedbe visz vacsorázni, elmegy érted a randitok előtt, vagy meglep valami aprósággal a hétköznapokon.

A másik fontos dolog a figyelmesség.

Ha figyel rád és emlékszik esetleg azokra, amiket mondtál, hiszen a legtöbb férfit inkább a dekoltázsod érdekli és nem a mondandód. Például, ha megemlítetted neki, hogy diétázol és legközelebb cukormentes fagyival állít be hozzád, akkor abból már sok mindent leszűrhetsz, de azt biztosan, hogy tetszel neki.

A legalapvetőbb Kép forrása: indiaearl.com

A férfiak igazi ösztönlények, vagyis, ha meglátnak egy csinos nőt, akkor képtelenek másra koncentrálni és szinte megállás nélkül csak őt bámulják. Ez nem is baj, hiszen ebből az egyértelmű jelből egyből észreveheted, ha tetszel valakinek.

Mit csinál ilyenkor a legtöbb nő? Rendszerint zavarba jönnek és nem merik felvenni a szemkontaktust. Egyesek védelmi reflexből szúrós tekintetet vetnek az „áldozatra”.

Egy valamit meg kell értened. Ha nem használod ki ezt a kezdeti mámort, hidd el ők nem fognak tétlenkedi, vagyis találnak olyat, aki viszonozza érdeklődésüket.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv