5 ok, amiért a hiperérzékeny férfiaknak jutnak a legjobb csajok

Irimiás Alíz
Írta: ,

A túlságosan érzékeny férfiakat többnyire lenézzük, azt gondolván, hogy nem elég erősek, azaz gyengébbek, mint más férfiak. Ahelyett azonban, hogy arra koncentrálnánk, mennyivel gyengébbek a negatív érzések elviselésének tekintetében, mint más fiúk, ideje észrevenni, hogy mi az, amiben a szupererejük rejlik! Korábban csak barátként tartottuk őket számon, akikre mindig számíthattunk, ha azonban még mindig szingli vagy, lehet, hogy mégiscsak velük kellene randiznod. A hiperérzékeny férfiak kedvesebbek, és könnyebb velük kijönni.

Jó kommunikáció nélkül nem lehet boldog párkapcsolatról beszélni – a hiperérzékeny férfiak esetében ezen a téren biztosan nincs gond. A kevésbé érzékeny férfiak jóval problémásabbak lehetnek, nehezebb velük kijönni, nem tudják úgy kifejezni az érzéseiket és a vágyaikat, mint a hiperérzékeny társaik. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden más pasiból hiányzik az érzékenység, pusztán arról van szó, hogy ők megtanulták, miként lehetnek érzékenyek, hogyan érthetik meg a saját érzéseiket, illetve másokét, hogyan lehetnek magabiztosak, esetleg megtanultak sírni.

Ők azok, akik nem lépten-nyomon a saját férfiasságukat, erejüket, sérthetetlenségüket hangsúlyozzák, hanem odafigyelnek magukra, de  törődnek a másikkal is. 

1. Gondoskodóbbak

Senki nem képes úgy gondoskodni másokról, mint egy hiperérzékeny ember. Pont úgy viselik gondját másoknak, mint ahogy maguk is elvárnák azt. Pontosan tudják, milyen az, csak ott lenni a másik számára, meghallgatni őt, és ők még élvezik is ezt a szerepet. Ez számukra egy olyan kihívás, amely nem kíván részükről áldozatot vagy erőfeszítést. Ott vannak, ha valaki sírni akar a vállukon, s képesek jó tanácsokkal ellátni.

2. Úgy érzed, általuk jobb emberré válsz

Rendkívül intuitív személyiségek, akik mindenben a legjobbat látják meg. Ez azt is jelenti, hogy nem hagynak senkit olyan szituációban, amely neki rosszat tenni. A legjobb önmagad felé terelgetnek, és maximálisan támogatnak a céljaid elérésében. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!