5 dolog, amit el kell fogadnotok, ha meg akarjátok menteni a kapcsolatotokat a megcsalás után

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A félrelépés az egyik legnagyobb dráma a kapcsolatokat illetően, ám mégsem a legnagyobb. Az mindenesetre biztos, hogy komoly lépéseket kell tennetek akkor, ha egy ilyen törés után folytatni szeretnétek a viszonyt. De melyek azok a szempontok, amiket feltétlenül el kell fogadnotok?

A megcsalás nem a menthetetlen kategória Kép forrása: 500px.com

Ha az lenne, akkor nem ismernénk egyetlen „sikersztorit” sem, illetve eleve feleslegeses volna bármilyen nemű folytatásról beszélgetni a megcsalás után.

Érthető, hogy úgy érzed, ez a legrosszabb, ami történhetett veletek, és összedőlt benned a világ, de az az igazság, minden csak viszonyítás kérdése.

Azok például, akik valamilyen váratlan baleset következtében elveszítik a szerelmüket, alighanem mindent megadnának egy ilyen jellegű problémáért, amennyiben meg nem történtté tehetnék a tragédiát.

Ez persze nem azt jelenti, hogy félvállról lehet venni a félrelépést, vagy hétköznapi dologként kellene tekinteni rá! De azt sem, hogy szinte gondolkodás nélkül szakítani kell. Ha erre képesek vagytok, akkor valószínűleg nem is a megcsalás volt az igazi problémátok, már rég eltávolodtatok egymástól.

Minden érzés normális ilyenkor Kép forrása: 500px.com

Váratlan, ismeretlen helyzetekben az emberi érzelmek nagyon széles skálája mutatkozik meg, így nincs ez másként a félrelépéssel sem. Teljesen normális, ha haragot, dühöt érzel, legszívesebben törni, zúzni tudnál.

Azzal sincs semmi gond, ha ezzel párhuzamosan minden eddiginél jobban szereted, illetve egyik pillanatban legszívesebben teljesen elfelejtenéd őt, a másikban azonban örökre elvonulnál vele egy lakatlan szigetre.

Akár te léptél félre, akár ő, ott a tehetetlenség, a kétségbeesés, a „mit tehettem volna másként- érzés”, ami kínozni fog.

A kitörő öröm, mikor felvillan egy reménysugár, és a poklok pokla, mikor úgy érzed, nem tudjátok folytatni. Szóval el kell fogadnotok, hogy ez az időszak valódi érzelmi hullámvasút lesz mindkettőtök számára. A kimondatlan sérelmek éppúgy ott lesznek a levegőben, mint a másik fejéhez vágott szidalmak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019