4 veszekedés, amit minden párnak le kéne játszania

Nagy Niki
Írta: ,

Azt mondják, egy egészséges kapcsolathoz muszáj néha veszekednetek, mert azok, akik nem veszekednek, valójában nem merik megosztani az érzéseiket és véleményüket egymással. Vannak olyan témák, amiket muszáj megtárgyalnotok, még akkor is, ha összeveszést eredményez – de ne féljetek tőle, még akár jót is tehet a kapcsolatotoknak! Szóval, vesszetek össze nyugodtan azon, hogy…

… hogyan kezelitek a pénzt Kép forrása: adairnicole.tumblr.com

Ha te spórolós vagy, a srác meg szórja a pénzt (vagy fordítva – soha nem lehet elég cipőd, nem igaz?), azt mindenképpen meccseljétek le, különben hatalmas viták kerekedhetnek belőle később, és azokat már sokkal nehezebb lesz visszaterelni egy egészséges mederbe.

Mindenhol meg lehet találni a közös hangot, de ehhez egymásnak kell kicsit esnetek. Mi lenne, ha eldöntenétek, ki mire szereti költeni a pénzét, és megállapodnátok abban, hogy nagyjából mennyit szán rá? Ez persze csak akkor működik, ha közös büdzsén vagytok – egészen addig, amíg nem így van, próbálj meg minél kevésbé beleszólni a költéseibe.

Nem mindegy, ki milyen gyakran kívánja a szexet – ez nem feltétlenül a partneren múlik, sokkal inkább az egyéni beállítottságon. Mindenképpen meg kell beszélnetek, ha más a libidótok, hogy hogyan tudtok ezen felülkerekedni.

Az, ha nem foglalkoztok a problémával, nem fogja mágikusan eltüntetni, csak gyűlik a feszültség köztetek, és egyre rosszabbodni fog a helyzet.

Mint minden másban, ebben is meg tudjátok találni a középutat – az egyik kicsit jobban igyekszik, a másik pedig megérti, hogy az egész nem róla szól –, és a kapcsolat előrehaladtával úgyis csökkenni fog mindkettőtök szexuális étvágya egy kicsit, de addig is beszélni kell róla, különben sokkal nagyobb baj lesz belőle.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019